Valóban én látom furán a dolgokat?
Jól látod, már valóan alig van hátra a szülésig. Nekem a szülés előtti 3 hét már a vissza számlálás volt papír szerint de valójában 2 nappal korábban szültem.
Teljesen megértelek, én 5 hónapos terhesen se mertem elmenni Szilveszterkor bulizni, inkább felöltöztünk jó melegen, rétegesen, vittünk pokrócot meg a párom hozott egy 10 centi vastag szivacsot és picit sétáltunk a városba néztük a tűzijátékokat, volt egy szabadtéri rendezvény ahol köszöntöttük az új évet, ott nem kellett félnem attól hogy baj lesz, mehettünk volna házibuliba de nem mertem én is pont azért amiért te, meg én tudtam hogy olyan társaság akik ha sokat isznak akkor hiába akarnak odafigyelni, nem tudnak és nem akartam hogy baj legyen.
A párom meg alapból nem az a bulizós fajta.
22es nem tévedsz sokat már kikötötte honnan kéne a pelenkát venni. (még csak nem is s mi városunkban van a bolt, teljesen hidegen hagyja hogy itt élünk mivel ő utalja a várost)
Amúgy meg lehet hülyén hangzik de nem is érezném jól magam úgy hogy mindenki részeg mert egész éjjel csak azt hallgatnam hogy én milyen party romboló vagyok, nem tudok azonosulni velük. De szerintem aki volt már hasonló helyzet tudja hogy részegek közt jozanon... Plusz már eléggé oda is vagyok. Van hogy már itthon se kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!