Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valóban én látom furán a...

Valóban én látom furán a dolgokat?

Figyelt kérdés
1-2 héten belül várható hogy megszulok, ezért férjemmel megbeszéltük hogy Szilveszterkor már nem megyünk sehova. Több okból is. Erre anyósom kitalalta hogy márpedig nekünk el kell mennünk szilveszterkor, mert biztos hogy nem most fogok megszulni. Mondtam neki hogy nekem már a legkellemesebb otthon, plusz ha valami lenne nem lenne egy (józan) sofőr se. A szilveszteri buli egy baráti társaságban lenne, zárt helye ahol mindenki dohányzik. Tehát maximum akkor nem szivnam be ha kint lennék egész éjjel az udvaron. Erre is felhivta a férjem anyósom figyelmet. Erre annyi volt a reakció hogy régen tudtam máshol aludni, plusz nem lesz bajom ha szívom a füstöt mert van aki végig cigizi a terhességet, valamint hogy nyugodtan be is rughatok mert szilveszterkor ez elnezheto. Szerintem ez orbitális nagy baromság, férjem szerint döntsem el én mit szeretnék és úgy lesz. Szerintetek is ostobaság lenne így elmenni, vagy már csak én kezdek bedilizni?

2016. dec. 31. 03:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem olvastam végig a szöveget, de az már rég rossz, ha az ember úgy viselkedik miszerint ezzel feljogosít másokat arra hogy beleszóljanak az életünkbe...
2016. dec. 31. 14:46
 22/25 anonim ***** válasza:
55%
Jééézus. Mi lesz, ha meglesz a baba? Ő dönti el milyen pelust adhatsz rá, meg hányszor etesd meg? Ne engedj neki, mert a fejedre nő!
2016. dec. 31. 17:42
 23/25 anonim ***** válasza:
59%

Jól látod, már valóan alig van hátra a szülésig. Nekem a szülés előtti 3 hét már a vissza számlálás volt papír szerint de valójában 2 nappal korábban szültem.

Teljesen megértelek, én 5 hónapos terhesen se mertem elmenni Szilveszterkor bulizni, inkább felöltöztünk jó melegen, rétegesen, vittünk pokrócot meg a párom hozott egy 10 centi vastag szivacsot és picit sétáltunk a városba néztük a tűzijátékokat, volt egy szabadtéri rendezvény ahol köszöntöttük az új évet, ott nem kellett félnem attól hogy baj lesz, mehettünk volna házibuliba de nem mertem én is pont azért amiért te, meg én tudtam hogy olyan társaság akik ha sokat isznak akkor hiába akarnak odafigyelni, nem tudnak és nem akartam hogy baj legyen.

A párom meg alapból nem az a bulizós fajta.

2016. dec. 31. 21:54
 24/25 A kérdező kommentje:

22es nem tévedsz sokat már kikötötte honnan kéne a pelenkát venni. (még csak nem is s mi városunkban van a bolt, teljesen hidegen hagyja hogy itt élünk mivel ő utalja a várost)

Amúgy meg lehet hülyén hangzik de nem is érezném jól magam úgy hogy mindenki részeg mert egész éjjel csak azt hallgatnam hogy én milyen party romboló vagyok, nem tudok azonosulni velük. De szerintem aki volt már hasonló helyzet tudja hogy részegek közt jozanon... Plusz már eléggé oda is vagyok. Van hogy már itthon se kényelmes.

2016. dec. 31. 22:41
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
Hülye az a nő..
2017. jan. 4. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!