Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valóban én látom furán a...

Valóban én látom furán a dolgokat?

Figyelt kérdés
1-2 héten belül várható hogy megszulok, ezért férjemmel megbeszéltük hogy Szilveszterkor már nem megyünk sehova. Több okból is. Erre anyósom kitalalta hogy márpedig nekünk el kell mennünk szilveszterkor, mert biztos hogy nem most fogok megszulni. Mondtam neki hogy nekem már a legkellemesebb otthon, plusz ha valami lenne nem lenne egy (józan) sofőr se. A szilveszteri buli egy baráti társaságban lenne, zárt helye ahol mindenki dohányzik. Tehát maximum akkor nem szivnam be ha kint lennék egész éjjel az udvaron. Erre is felhivta a férjem anyósom figyelmet. Erre annyi volt a reakció hogy régen tudtam máshol aludni, plusz nem lesz bajom ha szívom a füstöt mert van aki végig cigizi a terhességet, valamint hogy nyugodtan be is rughatok mert szilveszterkor ez elnezheto. Szerintem ez orbitális nagy baromság, férjem szerint döntsem el én mit szeretnék és úgy lesz. Szerintetek is ostobaság lenne így elmenni, vagy már csak én kezdek bedilizni?

2016. dec. 31. 03:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem az.. Voltak még szép dolgai az eskuvonkkel kapcsolatban is, a ház nezesnel is. A mai napig úgy gondolja hogy szerinte nekünk nem jó ahol lakunk másik városba kéne, a gyerekkel kapcsolatban is így előre. Mit vehetek meg neki és mit nem, melyik boltban kell megvennem stb..
2016. dec. 31. 08:52
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
kamu? miért is? sztem egész hihető ennél jóval rosszabb esetek is fennállnak..
2016. dec. 31. 10:05
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Sokat szívtok, ha nem meritek helyretenni őt.
2016. dec. 31. 10:07
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Ne is legyen egy csepp bűntudatod se, nem te reagálod túl, de ez egyértelmű. Az anyósod, meg, meg ne haragudj, de nem egészen normális... Azt most csak Te tudhatod, érezheted, hogy mi a jó Neked, és ha nyugalomra vágysz (ami természetes ilyenkor), akkor azt kell tenned. Ezt beláthatná ő is, hogy egy-két héttel szülés előtt nem kellemes ide-oda szaladgálni,részeg, dohányzó emberek között lenni meg pláne nem. És milyen szöveg már az, hogy ,,akár be is rúghatsz?" Ennyire nem érdekli az unokája sorsa, vagy csak ennyire hülye???
2016. dec. 31. 10:48
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó vagyok, bocs, ez kicsit erős volt, de annyira felhúz amikor valaki így viselkedik, mint az anyósod.
2016. dec. 31. 10:49
 16/25 anonim válasza:
55%

Jól látod a dolgokat, és szerencsére a férjed is támogat benne. Az anyós meg úgy tűnik, hogy teljesen a saját világában él. Tényleg nagy baromságokat mond. Igenis a passzív dohányzás és az alkoholfogyasztás veszélyes a babára, ahogy te is írtad.

Ne hagyd magad, a te gyereked, te tudod, hogy mi jó neki. (A barátok meg lehetnének tekintettel egy kismamára dohányzás tekintetében, de ez csak egy mellékes megjegyzés.)

És nem vagy dilis!

2016. dec. 31. 12:55
 17/25 anonim ***** válasza:
57%

Anyósod szimplán elmebeteg.

Ha rábízzátok majd a gyereket a feje felett fognak bagózni?

És ártalmas... sajnos anyukám és nagybátyám is súlyos asztmás (nagymama gyárkéményként dohányzott).

Nem liheged túl! Én is szarnék rá, hogy nyafog, egy mindenórás terhes nő igényét meg szerintem meg tiszteletben lehet tartani.

A férjed nagyon jól kezeli a helyzetet. És pletykáljon nyugodtan, egyszerűen nem kell ezzel foglalkozni... beteg egy nő lehet.

2016. dec. 31. 13:17
 18/25 anonim ***** válasza:
38%

Anyósod gyagya, ez nem kérdés.

A férjedet nem értem, miért neked kell eldöntened, hogy hogyan legyen? Ő is tudja, hogy nem akartok menni, miért nem ő konfrontálódik az anyjával és teszi helyre? Miért tolja át rád a dolgot?

2016. dec. 31. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Irányítani akar. És fog is, ha hagyjátok.
2016. dec. 31. 13:50
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Azt nem értem, hogy hogy tudott elbizonytalanítani.
2016. dec. 31. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!