Más is volt már olyan helyzetben hogy a párja családtagjai a párja exét kedvelték jobban, összejárnak?
Figyelt kérdés
Van egy párom 3 éve jó a kapcsolatom a családtagjaival, senki nem bánt. Viszont nagyon rosszul esik hogy jóban vannak az ő volt párjával, nekik van egy gyerekük is, de a páromat hagyta el a nő nagyon csúnyán. Mégis látom hogy olyan jóba vannak. Én meg tényleg szeretem és boldog velem akkor miért kell azt a másik nőt ennyire szeretni? Ne írjátok hogy a gyerek miatt mert ezt nem tudom elhinni, párom is ezt mondja de akkor sem. Ha nekünk nem lenne gyerekünk már nem is tartoznék a családba? Tervezzük egyébként, de nem most rögtön.2016. dec. 4. 10:56
11/12 anonim válasza:
Az anyósjelöltednek jóba KELL lennie a nővel, ha nem havonta egyszer akarja látni az unokáját. Ez ilyen egyszerű.
12/12 anonim válasza:
Nem olvastam vegig a valaszokat,de most en is kb ugyanebbe a helyzetbe vagyok,csak itt nincs gyerek. De nem tudok ezzel mit kezdeni,hadd legyenek jóba,amig nem askalodnak ellenem addig nem zavar mert tudom hogy a parom engem szeret es okkal nem az exevel van. Meg ha egy anyos evek ota nagyon joba van a "menyevel" mert ugye hazasok sem voltak,akkor azert mert a pasival szetmennek,attol meg nekik nem kell rosszba lenni. Csak azert nekem is rosszul esik de elfogadom mert nem tudok mit tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!