Mit csináljunk apóssal? Befogadtuk, de már nem bírjuk.
Figyelt kérdés
Kinyomtattunk két idősek otthonába szóló jelentkezési lapot, de nem akarja aláírni, mert ott nem tudna inni. Mi egy évvel ezelőtt jó szándékból befogadtuk annak ellenére, hogy leszarta a gyermekeit sok-sok évig, de azt mondtuk, csak addig maradhat, amíg elbírja látni magát. Most már nem fürdik, nem hozza le a ruháit, hogy kimossam géppel, hiába vettük meg drága pénzért a fát, nem jön le érte, nem azzal fűt, hanem hősugárzóval. Nagymamám szerint hagyjuk békén, nem baj, hogy iszik, nem baj, hogy többlet rezsit csinál nekünk. Hagyjuk békén, mert beteg és majd én úgyis itthon leszek a babómmal és ápolni fogom. Hát nagyon nem! Kosz van nála, ráadásul az orvoshoz is úgy visszük, hogy nem fürdött, hiába könyörgünk neki. Hogyan érjük el, hogy aláírja a papírokat? Így is nagyon hosszú a várakozási idő...2016. nov. 27. 20:37
21/23 anonim válasza:
Nem értem, miért vagy felháborodva, hogy piál, hiszen éppen te veszed meg neki a boltban.
22/23 anonim válasza:
amúgy hiába írja alá
bár nem tudom hol laktok, de mindenhol éveket(!) kell várni hogy bekerüljön, plusz vhova kell pár milla beugró is, és ha pl piál és agresszív stb, akkor kiteszik és vihetitek haza, mint a huzat.
párodnak kéne erélyesnek lenni, hogy nálatok nincs pia és kész. ha iszik, akkor kitenni és kész. gyerek mellett meg pláne!
23/23 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "a párodé a ház"?
Mert sok mindent jelenthet. Ha neked a házban nincs részed, akkor bele se nagyon szólhatsz.
Attól, hogy nem törődött a gyerekeivel, még kaphattak tőle anyagilag mindenfélét, akár a saját örökségéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!