Mit csináljunk apóssal? Befogadtuk, de már nem bírjuk.
Kérjétek meg a nagyit (feltehetően az após anyja), hogy fogadja be egy hétre legalább a saját lakásába. Ha kibírja,
költözzön össze vele végleg.
Egyébként ultimátum: ha nem írja alá, menjen máshová lakni.
Ha jön a baba, lesz elég dolgod. Nem kell, hogy részegen randalírozzon és a hősugárzóval felgyújtsa a lakást!
Be van jelentve hozzátok? Kié az ingatlan, amiben éltek?
Az, hogy kosz van nála, nem indok hogy kirakjátok, már ne haragudj. Majd a gyerekedet is kirakod, ha kosz lesz a szobájában? Az már inkább, hogy nem hajlandó spórolni a rezsivel, de nyugodtan kiszámolhatjátok a többletköltséget neki, én is ezt tettem az albérlőimmel, akiknek fillérekért adtam ki a nappalimat, megmondva hogy nálunk fafűtés van, de ők szereztek egy fűtőventillátort titokban és ha nem voltunk otthon, lusták voltak befűteni akár napokig is a kazánba. Úgyhogy elkezdtem írni, mennyivel dobja meg a rezsit a ventillátoruk és napra levezettem, hogy aznap ennyivel többet kérek a rezsibe. Kb. 1 hét után elköltöztek.
Ha ő inni akar, igyon. Ezért még nem dobja el az ember a családtagját. Az más, ha ezzel veszélybe sodor anyagilag vagy más módon családtagokat. Ha koszos ruhában van, akkor abban van. A gyereked is lesz majd koszos ruhában. Mégse teszed be remélhetőleg árvaházba. Igazából csak az ürügyet keresed, hogy megszabadulhass tőle, nem látom a fáradozást, hogy megerőltetnéd magad és tennél valamit azért, hogy ne érje meg neki hősugárzóval fűteni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!