Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljunk apóssal?...

Mit csináljunk apóssal? Befogadtuk, de már nem bírjuk.

Figyelt kérdés
Kinyomtattunk két idősek otthonába szóló jelentkezési lapot, de nem akarja aláírni, mert ott nem tudna inni. Mi egy évvel ezelőtt jó szándékból befogadtuk annak ellenére, hogy leszarta a gyermekeit sok-sok évig, de azt mondtuk, csak addig maradhat, amíg elbírja látni magát. Most már nem fürdik, nem hozza le a ruháit, hogy kimossam géppel, hiába vettük meg drága pénzért a fát, nem jön le érte, nem azzal fűt, hanem hősugárzóval. Nagymamám szerint hagyjuk békén, nem baj, hogy iszik, nem baj, hogy többlet rezsit csinál nekünk. Hagyjuk békén, mert beteg és majd én úgyis itthon leszek a babómmal és ápolni fogom. Hát nagyon nem! Kosz van nála, ráadásul az orvoshoz is úgy visszük, hogy nem fürdött, hiába könyörgünk neki. Hogyan érjük el, hogy aláírja a papírokat? Így is nagyon hosszú a várakozási idő...
2016. nov. 27. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

Én a saját pénzéből sem vennék neki piát.. Vegyen magának ha akar, de ha azért el tud menni, akkor másra is képes. A 30 ezret rezsire adja vagy kajára is?

Ha ő megkeseríti az életeteket keserítsétek meg ti is. Nem ő az úr a háznál, ezt meg kell értenie.

2016. nov. 27. 21:34
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

10.

Azért egy gyerek koszos ruhája vagy rendetlen szobája és egy felnőtt között akad némi különbség. Már egy óvodástól is elvárjuk, hogy rendet rakjon valamennyire, ezzel neveljük arra, hogy felnőtt korában rendet tartson maga körül. És ha 20 évesen is koszos (ami nem a rendetlen szinonimája), koszos a szobája, nem fürdik, akkor bizony mehet, csinálja a saját lakásában.

Egy felnőtt embertől elvárható, hogy rendet tegyen, ügyeljen a személyi higiéniára stb. Ha nem teszi, akkor pedig nem kötelező elviselni némi alkoholizálással megkoronázva.

2016. nov. 27. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán ne vegyetek italt neki, még akkor se, ha fizeti! Menjen érte, ha vedelni akar! Orvoshoz menjen busszal.

Attól félek, nagyon lágyszívűek és határozatlanok vagytok a férjeddel, ami alapvetően nem baj, de most már a kicsire is gondolni kell. Az ő érdekeit is nektek kell védeni!

A nagyival kapcsolatban megírtam, költözzön össze vele ő! Nagyon hamar rámehet a házasságod a "nem baj-nagyi" és részeg após közti őrlődésre, akik mindketten veletek verik a csalánt. Álljatok a sarkatokra!

2016. nov. 27. 21:56
 14/23 anonim ***** válasza:

"de maganak balleintenest vesz".

El kellene döntened, hogy ti veszitek neki a piát, vagy magának veszi. Hol ezt írod, hol az ellenkezőjét.

2016. nov. 28. 01:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Mi vesszuk neki a sajat penzebol ugy veszi maganak. Erre gondoltam. En egyebkent nem vinnem sehova meg nem vennek neki semmit de paromra ranez "fiam nem vennel ki egy napot, hogy elvigyel orvoshoz?" es parom kivette "nagyon szepen koszonom majd meghalalom". Vagy faert nem kepes lejonni de multkor hozta a bevasarlo listajat es a penzet le hozzank. En nem engednek neki mondtam is paromnak h figyelje meg az apja lusta mert nem hiszem el h ennyire beteg. Ha ennyire beteg lenne nem lenne egyik kezeben a kis pohar masikban a cigi..de hat..
2016. nov. 28. 06:33
 16/23 anonim ***** válasza:

A leírtak szerint apósodnak több gyereke is van. A férjed testvérei teljesen kivonultak a gondozásából? Nem lehetne együttesen nyomást gyakorolni rá a papírok aláírásában?

A nagyi is veletek lakik?

2016. nov. 28. 07:42
 17/23 A kérdező kommentje:
Sogorom nem fog beleavatkozni. O megmondta annak idejen, hogy levette a kezet rola. Anyosom mar nem el. Aposnak van nyugdija, nem hangoskodik, elvan maganak nem is most akarjuk kitenni a szuret meg nem is raknank utcara ezert akarjuk vele alairatni a papirokat. Annyira kenyes tema ez... jot tettunk vele de neha ugy erezzuk mintha a csicskasai volnank. Multkor sogoromnak ontottem ki a szivem o azt mondta h tudta h ez lesz es szolt nekunk idoben.. mindegy parommal azt beszeltuk h egyelore emeljuk a rezsijet arrol pedig paromat probalom leszoktatni h mindent megvegyen neki mert ez mar lustasag. 20 percre van a varos es 10 percet kell setalni a megalloig de ugy van vele h nekunk meg van autonk.
2016. nov. 28. 09:02
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Segítsétek a vásárlásban, de italt NE vegyetek!
2016. nov. 28. 09:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért csak 30 ezret ad rezsibe, ha többet használ? Amennyit fogyaszt, annyit fizet. Miért vesztek neki piát?
2016. nov. 28. 14:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Meg fogom beszélni párommal, hogy 50 ezret adjon a rezsibe. Cimbora 50 ezerért bérel albérletet, barátnőm 60 ezerért bérelt. Ill azt is, hogy mi az, amit megvehetünk meg mi nem. Sajnos én is nagyon makacs vagyok, ma mondta párom, hogy le kéne hozni apa ruháit. Egy felnőtt ember nem tud gondolkodni, hogy ki kéne mosni a ruháimat? Sógorom is azt mondta, hogy nem kell úgy ugrálni ahogy ő fütyül, örüljön annak, hogy fedél van a feje felett, mivel párom a hajléktalanszállóról szedte össze egy éve.
2016. nov. 28. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!