Nektek valamilyen formában fel lett "emlegetve" később az, ha kaptatok anyagi támogatást?
Mit és hogyan mondták ezt anyósék vagy a szülők?
Szerintetek mindenki felemlegeti?
Mindig felemlegetik, komolyan már bánom, hogy valaha is hagytam, hogy támogassanak minket.
Konkrétan megsértődtek, ha nem fogadtuk el a pénzt... most meg az megy, hogy nekem soha egy büdös szavam ne legyen semmi miatt sem, mert arany életünk van, amit csak nekik köszönhetünk. És egyébként ez egyáltalán nem igaz, de ők így gondolják.
Én is bánom már, hogy elfogadtam és most illenék megköszönnöm.
De akkor az volt a választásom, hogy vagy gürizek valamiért egy életen át, kuporgatok, nem tudom élni az életet vagy beleülök a készbe és utólag fanyalgok, hogy nem kellett volna elfogadni.
Bár visszaadni az árát most sem vagyok képes.
A fene kuporgasson amiatt, hogy önérzetesen visszaadjam az árát! Inkább fanyalgok!
Nekem volt. A kisfiam szuletesnapjara es nevnapjara, plusz karacsonyra mindig adott 5000Ft-ot, hogy az o neveben vegyunk neki valamit, amit mi gondolunk. Elfogadni se nagyon akartam, de vegul csak a verszerinti unokajanak szanta is belementem mindig.
Most, hogy elvaltam a ferjemtol visszakerte az egesz osszeget tolem! Mintha ram koltotte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!