Ez valami szívatás akart lenni?
Jaaaj, nincs ennek akkora jelentősége. :) Kínálták, mert kínálni illik (és gondolom szívesen adták), elfogadta, mert elfogadni illik, kész. Egy bizonyos szintig udvariatlanság visszautasítani a kínálást (jah, én is falusi vagyok :)), gondolom apósjelöltnél ezt láttad, de az is lehet, h csak viccesen nézett csúnyán. Nem? Na mind1, azért a kérdezőt se döngöljétek a földbe, teljesen normális, hogy vmilyen szinten tart az apósjelölttől, szeretne jó benyomást tenni, úgymond megfelelni. Nincs ezzel semmi baj, egészséges szintig.
Amúgy kérdező végső soron jól jártál, mostmár nyugodtan mondhatod, hogy "tudja apuka, a múltkor is kihánytam a belem, mostmár kevesebbet innék". Tökéletes indok. :D
amatőr
barkácolni kell egy olyan poharat ami alján cső van s az ingujjon belül lecsorog egy falkonba
az öreg meg csak adja adja a pálinkát
lefejed a készletét tőle s a piacon eladod jópoénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!