Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez valami szívatás akart lenni?

Ez valami szívatás akart lenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm szülei olyan fura egyének,falusiak ( nem általánosítani akarok) És ilyen családi öszejövettel volt a hétvégén,és hát após,meg az apja nagyon elkezdett itatni,én sose bírtam az alkoholt,nagyon gyorsan rosszul tudok tőle lenni.De mivel ha nemet mondtam,elég morcosan néztek,így egy idő után féltem nemet mondani,és igaz nem tömény volt,hanem csak bor.Nem tudom mennyit itattak velem,de utolsó olyan józanak ható emlékképem hogy lefordulók a székről,amikor meg feleszméltem,akkor meg a barátnőm ül mellettem,egy lavórt tartva,a fejemen meg vizes ruha,fuh rossz volt, utána az öregapja megjegyezte hogy egy várositól nem is várt többet.Ez valami szívatás volt,vagy csak teszteltek ? Vagy mi értelme volt ? Elvileg bírnak a szülei.
2016. nov. 15. 22:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A 7-es válaszolónak teljesen igaza van. Nyilván alapból lenéztek téged, és jó ürügy volt így beszólni arra, hogy városi vagy. Kisebbségi érzésük van veled szemben, ezért szívatnak. Szerintem gondold meg, ér-e ennyit a barátnőd, ha egy ilyen család jár mellé...
2016. nov. 20. 09:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Jaaaj, nincs ennek akkora jelentősége. :) Kínálták, mert kínálni illik (és gondolom szívesen adták), elfogadta, mert elfogadni illik, kész. Egy bizonyos szintig udvariatlanság visszautasítani a kínálást (jah, én is falusi vagyok :)), gondolom apósjelöltnél ezt láttad, de az is lehet, h csak viccesen nézett csúnyán. Nem? Na mind1, azért a kérdezőt se döngöljétek a földbe, teljesen normális, hogy vmilyen szinten tart az apósjelölttől, szeretne jó benyomást tenni, úgymond megfelelni. Nincs ezzel semmi baj, egészséges szintig.

Amúgy kérdező végső soron jól jártál, mostmár nyugodtan mondhatod, hogy "tudja apuka, a múltkor is kihánytam a belem, mostmár kevesebbet innék". Tökéletes indok. :D

2016. nov. 20. 18:41
 23/23 anonim ***** válasza:
57%

amatőr

barkácolni kell egy olyan poharat ami alján cső van s az ingujjon belül lecsorog egy falkonba

az öreg meg csak adja adja a pálinkát

lefejed a készletét tőle s a piacon eladod jópoénzért.

2016. nov. 20. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.