Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez valami szívatás akart lenni?

Ez valami szívatás akart lenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm szülei olyan fura egyének,falusiak ( nem általánosítani akarok) És ilyen családi öszejövettel volt a hétvégén,és hát após,meg az apja nagyon elkezdett itatni,én sose bírtam az alkoholt,nagyon gyorsan rosszul tudok tőle lenni.De mivel ha nemet mondtam,elég morcosan néztek,így egy idő után féltem nemet mondani,és igaz nem tömény volt,hanem csak bor.Nem tudom mennyit itattak velem,de utolsó olyan józanak ható emlékképem hogy lefordulók a székről,amikor meg feleszméltem,akkor meg a barátnőm ül mellettem,egy lavórt tartva,a fejemen meg vizes ruha,fuh rossz volt, utána az öregapja megjegyezte hogy egy várositól nem is várt többet.Ez valami szívatás volt,vagy csak teszteltek ? Vagy mi értelme volt ? Elvileg bírnak a szülei.
2016. nov. 15. 22:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Szegénykém, jót nevettem :)

Leteszteltek a "falusiak" rendesen.. biztos tettél már máskor is hasonló jelzőket rájuk, most megmutatták neked :) nehari, remélem jól vagy már! N

2016. nov. 15. 22:19
 2/23 A kérdező kommentje:
Már jól,de a szegény barátnőm,nagyon élvezte hogy tarthata a lavórt,nem tettem rájuk megjegyzést sose,meg elmondták milyen hülyeségeket beszéltem
2016. nov. 15. 22:23
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Megtanultad, hogy lehet nemet is mondani. Máskor ne hagyd magad :) lesz mit mesélni az unokáknak..
2016. nov. 15. 22:27
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
#3 vagyok. Kocsid kipufogójára úgy értem. Ha csak a kocsira rakod, úgy nem sok értelme van.
2016. nov. 15. 22:29
 5/23 A kérdező kommentje:
Na ja lesz mit :D Ez volt az első összejövetel,és baromira féltem mindegyik barátnőm apjától.Azt mondták valami meg akarok halni dologról beszéltem,mint egy zakkant,jól megszivatak.
2016. nov. 15. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Vannak emberek, főleg falun, akik szerint egy igazi férfi sokat tud inni, és a piálás olyan férfias.

Nem akart direkt szívatás lenni, csak ő ilyen.

2016. nov. 15. 23:07
 7/23 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez undorító húzás volt. Elsüllyednék szégyenemben, ha nálunk bárki azzal várná a páromat, hogy leitatja, ráadásul rosszullétig, szándékosan, és még utána ezen gúnyolódna. Soha többé nem vinném haza a páromat, sőt, minél előbb igyekeznék elköltözni otthonról, ha ilyen ocsmány családom lenne.

A barátnődet sem az eszéért szerethetik, ha ezt eltűrte

Te meg legközelebb igenis állj a sarkadra, és mondj nemet. Ha náluk az vágódik be, aki ugyanolyan alkoholista, mint ők, akkor inkább ne akarj náluk jó lenni. Mondd meg nyugodtan, hogy a TE családodban nem ez a szokás, és a gyerekednek sem ezt fogod tanítani, de ők nyugodtan igyák magukat a sírba. A helyedben külön gratulálnék ahhoz, hogy a rosszulléteden röhögtek, segítség helyett. Alkoholmérgezés is lehetett volna a vége.

Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt a "falusiakkal", ne aggódj, nem mindenki ilyen, szerencsére. De gondold át párszor, hogy egy ilyen családba tényleg be akarsz e kerülni.

Ez nem vicc volt a részükről, hanem legalja paraszt bunkó viselkedés.

2016. nov. 15. 23:10
 8/23 anonim ***** válasza:
26%

végig tolod a sztorit, de te csak azt a megjegyzést nem értetted a végén? :D

am ki tudja milyen büszke városi voltál részegen.. :D

2016. nov. 15. 23:23
 9/23 anonim ***** válasza:
47%

Hát, vidéken az emberek isznak, ott általában azt tartják férfinek, aki kibír egy bizonyos mennyiséget.

Én pl. hányó, másnapos parasztembert még nem láttam, pedig részeget eleget :)

Valamennyire odafigyelhettek rád pedig ha b ort kaptál, mert általában a pálinkát szokták tukmálni.

Nem nagyon nyűgözhetted le az öreget :)

Nem szivatás, csak ott egyszerűen így működik, logikát ne keress benne. Az egyik barátnőm apja nő létemre belém is - az összes vendéggel egyetemben - töltené mindig a pálinkát.

2016. nov. 15. 23:48
 10/23 anonim ***** válasza:
43%

nagy különbség az, hogy ez csak "buli" volt e vagy minősítés.

ha emiatt utána lekezelően viselkednek veled az a gáz.

de ha keresik az értékeidet s azt megbecsülik, s közben poénkodnak, hogy "ha iszik akkor azért kiderül, hogy városi", ez még belefér.

2016. nov. 16. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!