Miért ilyen kedves velem a "majdnem" (volt) apósom?
Alapból jóban voltam a párom szüleivel, az anyukáját és az apukáját is szerettem.
(elváltak, külön élnek)
nos, a párommal már 2hónapja nem vagyunk egy pár, így az apukájával is régen találkoztam.
Nos, ciki vagy semma muszáj voltam flehívni a "volt apósjelöltet"segítségkérés ügyben...
Nagyon aranyos volt, amikor elmentem hozzá.
Azonnal adta amit kölcsönkértem, átölelt, megpuszilt... kérdezte hogy vagyok...
Amikor elmeséltem, hogy utoljára csúnyán váltunk el a fiával akkor elhúzta a száját, hogy most lehet nem érzi a fia, de tudja hogy késöbb ezt még bánni fogja.
ÉS azt mondta a saját fiát,hogy bunkó modora van és szégyen ahogy beszél, mert ezt bizony az anyjától örökölte és ezzel mindenkin keresztül gázol...és nem éppen előnyére változik az évek során.
-ezen kicsit meglepődtem, de nem szóltam semmit.
De ezek szerint engem "véd" az exem apukája, vagy ennyire szeretett volna a fia mellett látni végleg?
Illetve amikor visszavittem a kölcsönkért holmit, ismét megpuszilta az arcomat s mondta hogy szívesen megszereli a kocsimat, hisz pont nekem ne segítene?
És bármikor fordulhatok hozzá ha problémám van, ne leygek rest a segítségét kérni
Nagyon meglepődtem...úgy értem mindig is tudtam,hogy jó ember... de nem gondoltam volna hogy a szakításunk után, vagy így hogy nem találkoztunk hónapok óta...szóval nem hittem hogy ennyire számíthatok rá :)
Amikor együtt jártam a fiával, (aki mellesleg felnőtt férfi, és komoly volt a kapcsolatunk is) tehát amikor egy pár voltam a fiával, akkor is tudtam hogy jó ember az apukája.
2fia van, az exem és még egy fiatalabb.
De mégsem értem,hogy miért áll mellettem most ennyire, és hogyhogy ilyen kedves velem a történtek után is?
A lányaként szeret?
:)
"ÉS azt mondta a saját fiát,hogy bunkó modora van és szégyen ahogy beszél, mert ezt bizony az anyjától örökölte"
Lefordítom: nekem is rossz sorsom van az anyja miatt, neked is rossz a fiam miatt, gyere vígasztaljuk meg egymást, mi két kedves ember... majd ezután megölelt, összepuszilgatta az arcod, de te persze semmit nem gyanítasz. Bár valamiért csak kiírtad a kérdést, készen állsz te meghálálni a segítséget...
Tételezzük fel,hogy valóban ki akar a volt após kezdeni a kérdezővel. Tételezzük fel azt is,hogy ez bejön a kérdezőnek
És akkor mi van? Mindketten szinglik,miért ne kavarhatnának ha nagyon akarnák? Semmi akadálya nem lenne. Szóval kár szidni a kérdezőt. Azt csinálnak amit akarnak,senkinek nem tartoznak elszámolással ami kettejük között történik.
Most komolyan.
Az eddig senkiben nem merült fel, hogy mivel anonim vagyok, így simán leírhatom hogy : IGEN BEJÖN A SZITU ÉS A PASAS IS?
DE leírom újra: még mindig a fiáért vagyok oda, az apja pedig nem jön be,
mivel:
1) nincs apakomplexusom
2) nem is sármos és nem is jóképű
3) JÉZUSOM!
KÉrdező, te tényleg ennyire hülye vagy mint aminek mutatod magad? Először leírod, hogy bejön a szitu és a pasas, utána meg ennek az ellenkezőjét. Te komplett idióta vagy. A legrosszabb, hogy itt röhögsz a nyitóban, meg álszenteskedsz, meg az elején kikéred magadnak, utána meg benyögög a 20. oldalon, hogy bejön, és miért lenne ez baj?
Bajnak nem baj, csak akkor ne add magad elő máshogyan és ne hazudozz itt a többieknek álszenteskedve, majd a 20. oldalon beleröhögsz nagybetűkkel, hogy miért baj?
Nagy betűvel írom, hogy te is megértsd: TE AGYILAG ÉS ÉRZELMEKBEN IS ZOKNI VAGY!
18:39-es okostojás!
Mégis melyik kommentemben írtam azt,hogy nekem ez BEJÖN?
Mivel ha jól emlékszem azt írtam,hogy meglepődtem a viselkedésén stb.
De tudod mit?
Csak NEKED, CSAK MOST:
állatira bejön, mint férfi!
Asszem nem is viszek hozzá semmiféle kocsit, ne húzzuk az időt a mondvacsinált ürügyekkel, belecsapok vele a lecsóba!
Háhááá, majd leírom hogy sikerült?
ÍGY JÓ LESZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!