Miért ilyen kedves velem a "majdnem" (volt) apósom?
Alapból jóban voltam a párom szüleivel, az anyukáját és az apukáját is szerettem.
(elváltak, külön élnek)
nos, a párommal már 2hónapja nem vagyunk egy pár, így az apukájával is régen találkoztam.
Nos, ciki vagy semma muszáj voltam flehívni a "volt apósjelöltet"segítségkérés ügyben...
Nagyon aranyos volt, amikor elmentem hozzá.
Azonnal adta amit kölcsönkértem, átölelt, megpuszilt... kérdezte hogy vagyok...
Amikor elmeséltem, hogy utoljára csúnyán váltunk el a fiával akkor elhúzta a száját, hogy most lehet nem érzi a fia, de tudja hogy késöbb ezt még bánni fogja.
ÉS azt mondta a saját fiát,hogy bunkó modora van és szégyen ahogy beszél, mert ezt bizony az anyjától örökölte és ezzel mindenkin keresztül gázol...és nem éppen előnyére változik az évek során.
-ezen kicsit meglepődtem, de nem szóltam semmit.
De ezek szerint engem "véd" az exem apukája, vagy ennyire szeretett volna a fia mellett látni végleg?
Illetve amikor visszavittem a kölcsönkért holmit, ismét megpuszilta az arcomat s mondta hogy szívesen megszereli a kocsimat, hisz pont nekem ne segítene?
És bármikor fordulhatok hozzá ha problémám van, ne leygek rest a segítségét kérni
Nagyon meglepődtem...úgy értem mindig is tudtam,hogy jó ember... de nem gondoltam volna hogy a szakításunk után, vagy így hogy nem találkoztunk hónapok óta...szóval nem hittem hogy ennyire számíthatok rá :)
Amikor együtt jártam a fiával, (aki mellesleg felnőtt férfi, és komoly volt a kapcsolatunk is) tehát amikor egy pár voltam a fiával, akkor is tudtam hogy jó ember az apukája.
2fia van, az exem és még egy fiatalabb.
De mégsem értem,hogy miért áll mellettem most ennyire, és hogyhogy ilyen kedves velem a történtek után is?
A lányaként szeret?
:)
Azt hiszem, hogy ez a jÓfijÚ27 nekem szólt be. Amúgy én voltam a hatodik kommentelő.
Egyébként azt a feltételezést is leírtam, hogy lehet, hogy a fószernak csak szimpatikus az ex menye és ezért ilyen kedves... Igaz, én akkor is úgy vallom, hogy itt valami bizony bűzlik. Meg van annak az esélye is, hogy tévedek, de annyira nem izgat.
De most komolyan azért vagyok buta, mert szerintem, jobb, ha óvatos az ember? Mi van, ha az a vén tata egy beteg állat és levest akar főzni a csaj agyából? (bár mondjuk ez elléggé abszurd volna :D)
Szerintem nem kellene rögtön arra következtetni,hogy az ex apósa azért ilyen kedves vele mert dugni akar!
Lehet,hogy csak szimplán kedveli.
Lehet, hogy csak szimplán egy jó indulatú, kedves ember, aki eléggé intelligens ahhoz, hogy nem bunkózik olyannal egy szakítás miatt, akivel előtte jóban volt.
Én elhiszem, hogy ez a mai eldurvult világban furcsa, de azért még akad ilyen.
Kérdező, ha ez téged valamiért zavar, ne járkálj oda!
Akik azt írták, hogy ez nekem bejön... HÁT NEM!
Nem vagyok beteg,hogy az exem apjával szűrjem össze a levet.
Fúj bakker!
Én 24 vagyok, az apja meg kb 50valamennyi.
Inkább nem kérek tőle semmiféle segítséget.
Az két külön kérdés, hogy ő mit gondol a fiáról (bunkó, erőszakos), meg, hogy ezt kifejezi-e vagy sem.
Én is olyan vagyok, mint ő, ha egyszer kéknek látom az eget, akkor kéket mondok, akárki is kérdezi.
Nem értem miért kell ezen fennakadni?
Mellesleg már éltem ekkora korkülönbségű kapcsolatban, az max szokatlan, de nem a dugás volt a lényege.
Az viszont kb 0 eséllyel történhetne meg, hogy a fiam exével, pedig az én fiam nem bunkó.
Szerintem, ha két felnőtt ember között van szimpátia, akkor egy idő után nem érdekes ennek az eredete.
Te is hozzá mentél segítségért, mert bíztál benne, szerintem ő nem filózik azon, hogy akarsz-e valami mást tőle?
3asnak igaza van pedig, hiába pattogsz...
Épphogy le nem írod, hogy most akkor ugye bejövök neki? Szerintetek is..?
Megéred a pénzed, hogy az exed faterjához járkálsz segítséget kérni.. Nem hiszem el, hogy csak ő tud segíteni neked. Ha valakivel nem akarok találkozni, akkor ha megszakadok se megyek még az utcája felé sem...
Hagyjuk mááár :)
#16, te 24 vagy az exed meg huszonvalahány, de egy hülye erőszakos bunkó... és Fúj bakker!- csak összejöttél vele.
Beteg nem vagy, de hát olyan nagy emberismerő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!