Miért ilyen kedves velem a "majdnem" (volt) apósom?
Alapból jóban voltam a párom szüleivel, az anyukáját és az apukáját is szerettem.
(elváltak, külön élnek)
nos, a párommal már 2hónapja nem vagyunk egy pár, így az apukájával is régen találkoztam.
Nos, ciki vagy semma muszáj voltam flehívni a "volt apósjelöltet"segítségkérés ügyben...
Nagyon aranyos volt, amikor elmentem hozzá.
Azonnal adta amit kölcsönkértem, átölelt, megpuszilt... kérdezte hogy vagyok...
Amikor elmeséltem, hogy utoljára csúnyán váltunk el a fiával akkor elhúzta a száját, hogy most lehet nem érzi a fia, de tudja hogy késöbb ezt még bánni fogja.
ÉS azt mondta a saját fiát,hogy bunkó modora van és szégyen ahogy beszél, mert ezt bizony az anyjától örökölte és ezzel mindenkin keresztül gázol...és nem éppen előnyére változik az évek során.
-ezen kicsit meglepődtem, de nem szóltam semmit.
De ezek szerint engem "véd" az exem apukája, vagy ennyire szeretett volna a fia mellett látni végleg?
Illetve amikor visszavittem a kölcsönkért holmit, ismét megpuszilta az arcomat s mondta hogy szívesen megszereli a kocsimat, hisz pont nekem ne segítene?
És bármikor fordulhatok hozzá ha problémám van, ne leygek rest a segítségét kérni
Nagyon meglepődtem...úgy értem mindig is tudtam,hogy jó ember... de nem gondoltam volna hogy a szakításunk után, vagy így hogy nem találkoztunk hónapok óta...szóval nem hittem hogy ennyire számíthatok rá :)
Amikor együtt jártam a fiával, (aki mellesleg felnőtt férfi, és komoly volt a kapcsolatunk is) tehát amikor egy pár voltam a fiával, akkor is tudtam hogy jó ember az apukája.
2fia van, az exem és még egy fiatalabb.
De mégsem értem,hogy miért áll mellettem most ennyire, és hogyhogy ilyen kedves velem a történtek után is?
A lányaként szeret?
:)
akármikor mentünk hozzá az exemmel, akkor is mindig segített ha tudott...
de most nagyon aranyos velem.
így sosem viselkedett a elmúlt 2év alatt :)
AMugy elmondta,hogy kicsit rosszul esik neki hogy a kedves fiacskája hetek óta felé sem néz :(
najólvan, KEDVES UTOLSÓ.
majd most mindjárt kihozod belőle azt,hogy rámindult az exem apja... édes Istenem
mindez azért, mert kölcsön kértem tőle egy krova szettet?
Mi a kérdés? Nekem az furcsa, hogy felnőtt nőként nem jössz rá, hogy vannak olyan emberek, akik bár a fiával összevesztetek, képes ettől függetlenül még emberien, normálisan bánni egy másik emberrel, aki addig hozzátartozott a fiával, és "majdnem" családtag lettél. Ezen most komolyan mi olyan magas neked??
Az, hogy nem hajtott el bunkó módon a francba? Ahogy más, nem normális egyedek teszik? Most komolyan ezen filozofálsz felnőtt nő létedre?? Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!