Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen kedves velem a...

Miért ilyen kedves velem a "majdnem" (volt) apósom?

Figyelt kérdés

Alapból jóban voltam a párom szüleivel, az anyukáját és az apukáját is szerettem.

(elváltak, külön élnek)

nos, a párommal már 2hónapja nem vagyunk egy pár, így az apukájával is régen találkoztam.

Nos, ciki vagy semma muszáj voltam flehívni a "volt apósjelöltet"segítségkérés ügyben...

Nagyon aranyos volt, amikor elmentem hozzá.

Azonnal adta amit kölcsönkértem, átölelt, megpuszilt... kérdezte hogy vagyok...

Amikor elmeséltem, hogy utoljára csúnyán váltunk el a fiával akkor elhúzta a száját, hogy most lehet nem érzi a fia, de tudja hogy késöbb ezt még bánni fogja.

ÉS azt mondta a saját fiát,hogy bunkó modora van és szégyen ahogy beszél, mert ezt bizony az anyjától örökölte és ezzel mindenkin keresztül gázol...és nem éppen előnyére változik az évek során.

-ezen kicsit meglepődtem, de nem szóltam semmit.

De ezek szerint engem "véd" az exem apukája, vagy ennyire szeretett volna a fia mellett látni végleg?

Illetve amikor visszavittem a kölcsönkért holmit, ismét megpuszilta az arcomat s mondta hogy szívesen megszereli a kocsimat, hisz pont nekem ne segítene?

És bármikor fordulhatok hozzá ha problémám van, ne leygek rest a segítségét kérni

Nagyon meglepődtem...úgy értem mindig is tudtam,hogy jó ember... de nem gondoltam volna hogy a szakításunk után, vagy így hogy nem találkoztunk hónapok óta...szóval nem hittem hogy ennyire számíthatok rá :)

Amikor együtt jártam a fiával, (aki mellesleg felnőtt férfi, és komoly volt a kapcsolatunk is) tehát amikor egy pár voltam a fiával, akkor is tudtam hogy jó ember az apukája.

2fia van, az exem és még egy fiatalabb.

De mégsem értem,hogy miért áll mellettem most ennyire, és hogyhogy ilyen kedves velem a történtek után is?

A lányaként szeret?

:)

2016. nov. 6. 21:57
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:

akármikor mentünk hozzá az exemmel, akkor is mindig segített ha tudott...

de most nagyon aranyos velem.

így sosem viselkedett a elmúlt 2év alatt :)

AMugy elmondta,hogy kicsit rosszul esik neki hogy a kedves fiacskája hetek óta felé sem néz :(

2016. nov. 6. 22:00
 2/39 anonim ***** válasza:
63%
Hamis az a nézet, hogy az ellenségem ellensége a barátom, meg ennek az ellenkezője is, azaz, hogy az ellenségem barátja az ellenségem. Kedvel téged, függetlenül attól, hogy a fiával már nem vagytok együtt. Az emberek közti érzelmek minden párra külön-külön érvényesek. Ráadásul a ti kettőtök viszonya egészen más jellegű, mint a te viszonyod az ő fiával.
2016. nov. 6. 22:23
 3/39 anonim ***** válasza:
31%
A lányaként, hát hogyne... édes kicsi (ál)naív bogaram, te nagyon kis cukika vagy. Gyakran kérj tőle ingyen szívességet a többiek háta mögött négyszemközt, és akkor egyre merevebb lesz... köztetek a viszony.
2016. nov. 6. 22:24
 4/39 A kérdező kommentje:

najólvan, KEDVES UTOLSÓ.

majd most mindjárt kihozod belőle azt,hogy rámindult az exem apja... édes Istenem

mindez azért, mert kölcsön kértem tőle egy krova szettet?

2016. nov. 6. 22:26
 5/39 anonim ***** válasza:
96%

Mi a kérdés? Nekem az furcsa, hogy felnőtt nőként nem jössz rá, hogy vannak olyan emberek, akik bár a fiával összevesztetek, képes ettől függetlenül még emberien, normálisan bánni egy másik emberrel, aki addig hozzátartozott a fiával, és "majdnem" családtag lettél. Ezen most komolyan mi olyan magas neked??

Az, hogy nem hajtott el bunkó módon a francba? Ahogy más, nem normális egyedek teszik? Most komolyan ezen filozofálsz felnőtt nő létedre?? Pfff...

2016. nov. 6. 22:34
 6/39 anonim ***** válasza:
24%
Általában egy férfi nem ok nélkül feltünően kedves egy nővel. Lehet, hogy csak simán bír és csak barát akar lenni. De a leítak alapján én inkább arra gondok, hogy az ex apósod vagy félre akar vezetni, vagy meg alar dugni.
2016. nov. 6. 22:35
 7/39 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, te is annyira buta vagy, h hihetetlen... Nálunk a családban mindig így ment.. Azzal, aki majdnem családtag lett, ugyan úgy tartjuk a kapcsolatot. Én pl. nővérem pasijával elég jól össze haverkodtam, és igen, sajnáltam mikor szét mentek. Mikor sok idő elteltével találkoztam vele, olyan jót beszélgettünk, mintha ezer éve ismerném, pedig csak 2 évig voltak együtt.
2016. nov. 6. 22:42
 8/39 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem azért ilyen segítőkész, mert tetszel neki, szimpatikus vagy. Korából kiindulva, nehezebben ismerkedik a Te korodbeli lányokkal. Így nem akarja "elveszíteni" az egyetlen ilyen létező kapcsolatát, hanem inkább felajánlja a segítségét, bármiről is legyen szó. Mikor a rengeteg segítség felhalmozódik, olyan érzet fog kialakulni benned , hogy óriási "hálával tartozom neki..."-- Na erre vár Ő és akkor akar "lecsapni" rád, magyarul meg akar dugni! Én így látom :D
2016. nov. 6. 23:00
 9/39 anonim ***** válasza:
17%
...és még valami!! :D Soraid közt, azt érzem Kedves Kérdező, hogy mindez neked tetszik, eljárt már neked is a gondolatod, hogy... többit tudod :D
2016. nov. 6. 23:03
 10/39 anonim ***** válasza:
48%
Itt amúgy mindenki perverz? :DD
2016. nov. 6. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!