Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Menjek vagy maradjak? Vagy...

Menjek vagy maradjak? Vagy mit csinaljak? Sulyos anyosgond.

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, Nemetorszagban elek a ferjemmel es a 2 eves lanyunkkal. Mi felül lakunk, a boszorkany anyosom meg lent. A "kedved" maminak lassan elmegy az esze (Demenz beteg). Mostmar azon a szinten vagyunk, hogy a ferjem 3-4szer kel ejjel kitörölni a feneket. En ezt sajnos nem birom elviseni, a ferjemmel Mar nem tudok lefeküdni, mert akkor is csak arra gondolok, hogy segget pucolt utana meg nalam nyulkalna. Sorry, de ez nem megy. Nem akarja beadni az otthonba, inkabb azt mondja, ha nekem nem tetszik, Ott az ajto, mehetek. Szerintetek menjek? Vagy hogy tudom ravenni, hogy adja be az otthonba?

2016. nov. 4. 13:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
70%
Undorító vagy kérdező
2016. nov. 6. 12:27
 42/48 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, te össze-vissza hazudozol.

De ha úgy vesszük, hogy a férjedé a ház, ugyan meséld már el, mire költötte el a szülei házának az árát?

De remélem már nem is válaszolsz, mert elmentél világgá.

2016. nov. 6. 12:45
 43/48 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, te nagyon nyomi lehetsz. A mamám az èn házamban lakik, amit a párommal KETTEN vettünk. Mondjuk nem sok közöd van hozzá, de èn nem szültem azért egy gyereket, hogy magamhoz láncoljak egy pasit, utána pedig terrorizálni próbáljam.

Ha van a párodnak egy csöpp esze akkor lecserél egy normálisra, aztán majd nyomoroghatsz egy albérletben vagy mehetsz tovább èlősködni a szüleid nyakára. Ha nem tetszik, nem kell az anyósnál lakni. Ennyi.

2016. nov. 6. 14:27
 44/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem mellesleg ha ennyi időd van a gyerek mellett érdemes lenne befejezned a sulit, hogy legalább a 8 általánosod meglegyen...

Ilyen stílussal meg írással nem fogsz normális munkát találni, èleted végèig pedig nem èlősködhetsz másokon. :/

2016. nov. 6. 14:29
 45/48 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem itt 2 lehetseges variacio van:

1. Igazat irt a kerdezo. Bar nem hiszem hogy valaki ennyire rosszindulatu es egocentrikus lenne. Ebben az esetben kivanom neki, hogy o is ilyen helyzetbe keruljon.

2. Troll. Nekem ez az opcio tunik a legvaloszinubnek. De lehet csak azert mert nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen emberek...

De hogy a kerdesre is valaszoljak (menjen vagy maradjon a kedves kerdezo): MENJEN! Ha neked nem tetszik, hogy a ferjed az anyjarol is gondoskodik (hiszen a valaszaid alapjan te mindent megtudsz csinalni a betegseged ellenere) akkor ott az ajto. En a ferjed helyeben valasztas ele sem allitottalak volna, csak kiraktalak volna az ajton. Mi van ha a ferjed lesz ennyire beteg? Nem hinnem hogy akkor maskepp allnal a sz*ros s*gg kerdeshez. Ahogy te irnad: "ennyi" (ebbol a kis szobol is latszik mennyire muvelt egy ember lehetsz. Igaz, ennek semmi koze a kerdesedhez, de nem tudtam csak ugy elmenni mellette. Remelem nem haragszol meg erte)

2016. nov. 7. 19:54
 46/48 anonim ***** válasza:
59%
Remélem november 4 óta már eltakarodtál kérdező, és nem nyomorítod tovább szegény férjedet.
2016. nov. 10. 16:39
 47/48 anonim ***** válasza:
81%

Én csak egyetlen dolgot fűznék hozzá, amit még nem írtak le: kizárt, hogy te rákos vagy kérdező. És tudod, miért? Mert aki valóban a rákkal harcol, tudja, milyen az, amikor folyamatosan a halál gondolata kísérti az embert. Amikor nem tudod, hogy jövő karácsonykor/a gyermeked következő születésnapján/a házassági évfordulótokon vajon itt leszel-e még... ez az érzés leírhatatlan. A folyamatos fizikai tünetek már eltörpülnek emellett: a nonstop hányás a kemótól, a gyengeség, a kézremegés... stb. Ha valóban átélted volna ezt akkor

1. Senkinek nem kívánnád, hogy átélje, a legnagyobb ellenségednek sem, nemhogy egy gyakoris kommentelőnek, aki nem ért veled egyet.

2. Ezen a hatalmas gyűlöleten, rosszindulaton, ami benned van, fényévekkel túlmutatna, amit átélsz... hidd el, egy ilyen betegség kellős közepén teljesen eltörpülne ez az egész - vagy hatalmas empátiával, megértéssel fordulnál anyósod és az egész helyzet felé.

Egy biztos, neked gőzöd sincsen, milyen halálos betegnek lenni.

2016. nov. 13. 16:36
 48/48 anonim ***** válasza:
52%
Úgy gondolom, isten nem ver bottal... Nem véletlenül lettél beteg. Mert egy gonosz önző dög vagy.
2016. nov. 13. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!