Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Menjek vagy maradjak? Vagy...

Menjek vagy maradjak? Vagy mit csinaljak? Sulyos anyosgond.

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, Nemetorszagban elek a ferjemmel es a 2 eves lanyunkkal. Mi felül lakunk, a boszorkany anyosom meg lent. A "kedved" maminak lassan elmegy az esze (Demenz beteg). Mostmar azon a szinten vagyunk, hogy a ferjem 3-4szer kel ejjel kitörölni a feneket. En ezt sajnos nem birom elviseni, a ferjemmel Mar nem tudok lefeküdni, mert akkor is csak arra gondolok, hogy segget pucolt utana meg nalam nyulkalna. Sorry, de ez nem megy. Nem akarja beadni az otthonba, inkabb azt mondja, ha nekem nem tetszik, Ott az ajto, mehetek. Szerintetek menjek? Vagy hogy tudom ravenni, hogy adja be az otthonba?

2016. nov. 4. 13:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%
28-as vagyok, tényleg nagyon bicskanyitogató a stílusod, kérdező. Nem tudunk az életedről mást, mint amit itt leírtál, fogalmunk sincs, milyen viszonyban voltál anyósoddal, milyen problémáitok voltak. Arra reagálunk, amit leírsz. Nem ért egyet veled mindenki, ezt nem ártana elfogadni. Ami a rosszindulatú kívánságaidat illeti, nos, mindannyiunk életében voltak/vannak traumák, betegségek, nehéz időszakok. Nekem valahogy mégsem jutna eszembe mártírkodni ezekkel, sem azt kívánni másoknak, hogy éljék át ők is, amit én. Ajánlom, hogy gyakorold az önreflexiót.
2016. nov. 5. 13:51
 32/48 anonim ***** válasza:
76%

Te is azzal a kezeddel fogdosod a férjed amivel a gyereked sz.ros seggét törölted. Semmi különbsèg nincs, sz.r-sz.r. Gondolom használtok szappant, meg fertőtlenítőt.

Az írásodból pedig süt a rosszindulat ès a fèltèkenység, hogy a "szemét anyós" elveszi az időt előled. Gondolom azért a házába jó volt beköltözni. Mehettetek volna a te lakásodba is vagy a te szüleidhez. Azt is csak feltételezem,hogy anyós halála után (amit nyilván alig vársz) ti maradtok a házában amihez neked semmi közöd, annyi érdemed van, hogy szültél egy gyereket és beleraktad a valagad más házába.

Szóval nézd el a férjednek, hogy nem fojtja bele a wc-be az édesanyját és örülj neki, hogy ennyire türelmes veled. Inkább TÁMOGASD ÉS ÁLLJ MELLETTE, mert ilyen stílussal ès gyerekkel semmi esèlyed arra, hogy normális pasit találj magadnak.

2016. nov. 5. 22:51
 33/48 anonim ***** válasza:
83%
Ja ès mèg valami: a nagymamám rákos, mellesleg demenciával küzd. Amíg nincs szüksège rá, addig nem adom be otthonba, ha rajtam múlik és nem veszèlyezteti a saját testi èpségét akkor SOHA nem fogom beadni otthonba. A párom pedig támogat, nem vinnyog habzó szájjal mint egy veszett csimpánz. És engem sem azért szültek, hogy öreg korukra ellássak bárkit is. Akiben van egy minimális empátia, szeretet, tisztelet az megteszi. Szóval igen, költözz a francba, hátha a pátod talál egy olyan nőt akit megérdemel.
2016. nov. 5. 22:55
 34/48 A kérdező kommentje:
Csak ugy hozzateszem, nem anyos haza, hanem a ferjeme....csak mikor apos meghalt ( akkor en meg nem voltam) anyuka nem akart egyedul maradni es akkor mondta a ferjem, hogy lesz neki elkulonitve egy resz, ahol lehet... Es meg mielott valaki a penzzel jonne, kifizeti amit hasznal, igen. De amugy a nyugdija ramegy a napkozijere...
2016. nov. 6. 09:28
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
És mit számít ez.A férjed nem fogja otthonba dugni akkor sem
2016. nov. 6. 09:35
 36/48 A kérdező kommentje:
Kedves 33as es a te mamad becsinal ejjel 3-4x a gatyaba? Nem hiszem. Ennyi... Vagy kakalja ossze az egesz furdoszobat, Mint ahogy most ejjel tette? Az egesszel nem Lenne semmi Problemam, de valahol van egy hatar...
2016. nov. 6. 10:49
 37/48 anonim ***** válasza:
84%

Érthetetlen a sopánkodásod!

Ha számodra ez ennyire elviselhetetlen, akkor menjél!

A kérdésedre a válaszolók 100%-a ezt írta, sőt a férjed is ezt javasolta, akkor miért rágod még mindig itt a gittet?

Mire vársz?

Az anyósod nem fog kivirulni, te meg nem leszel jobb ember, ideje lenne indulnod.

2016. nov. 6. 10:57
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem, az én nagymamám folyamatosan elesik, nyitva hagyja a kaput, vagy a zárban felejti a kulcsot, kizárja magát a teraszra ès hetente 2x-3x orvoshoz kell vinni. De ha összefosná a házat akkor sem adnám be sehova, mert amikor pelenkás kis pöts voltam èn is összesz.rtam magam, mègsem adott be egy intézetbe vagy hagyott a sz.rban fetrengeni soha, èppen ezért ên sem fogom hagyni. Nem mellesleg lehet ápolót is bérelni aki kijön házhoz ha ennyire nem tudjátok megoldani.

Akkor nem az anyósè a ház, hanem a férjedè. A lènyegen nem változtat, semmi közöd hozzá, max ha elváltok kéred a felét. Neked kellene alkalmazkodnod.

2016. nov. 6. 11:58
 39/48 anonim ***** válasza:
65%
Drágám, neked itt nem sopánkodnod kéne, hanem szaladni segiteni a férjednek szart pucolni. Bizony! És naponta 5x hálaimát mondani a jóistennek, hogy ilyen férjet adott melléd a sors. Szörnyű egy alak vagy.
2016. nov. 6. 12:02
 40/48 A kérdező kommentje:
Nalunk is vannak ilyenek. Amugy hogy tudsz egy mamat egy anyossal osszehasonlitani, Aki nyolc ev alatt a Fule botjat se mozditotta???Amugy te is csak azert csinalod bizos, mert megoroklod a Mama hast vagy Mar be is tetted a s.ggedet. ennyi
2016. nov. 6. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!