Hogyan vegyem rá az anyósom, hogy még ne menjen nyugdíjba?
Anyósom óvónőként dolgozik, idén eljöhetne nyugdíjba. A kislányom viszont épp szeptemberben kezdi az óvodát. Úgy örülnék neki, ha anyósom még dolgozna, figyelemmel kísérné a kislányomat, óvónőként is foglalkozna vele. Anyósom viszont - számomra érthetetlenül- tiltakozik, és ragaszkodik ahhoz, hogy idén nyugdíjba jön.
Fogalmam sincs, miért ennyire makacs, ha én lennék a helyében, biztos vagyok benne, hogy még dolgoznék. Itthon a lehető legtöbb időt a kislányommal tölti, akkor miért zárkózik el mégis tőle?
Sehogy. Azt meg ne akard nekem bemesélni, hogy rádolgoznál.
Hagyd békén anyósodat, a nyugdíj egy megérdemelt dolog.
Nem a te kislányodtól, az ő unokájázól zárkózik el, hanem harminc másik gyerektől, el tudom képzelni, mennyire herótja van már az egésztől.
Tájékoztatásul közlöm kedves kérdező, hogy millió gyermek megkapta már a normális ellátást, nevelést idegen óvónőktől is, és nem lettek sorozatgyilkosok, mert nem a nagyi terelgette.
Én az anyósod helyében helyretenném cseppnyi eszedet rendesen, az biztos.
Ilyet se sokat látni itt a gyk-n, hogy 4 oldalnyi válasz teljesen egybehagzik.
Gondold ezt át, kedves kérdező...
Biztos, hogy troll a kérdező. Pici IQ-val is rendelkező ember nem gondolkodhat így. Az anyós helyében leülnék veled, kedves kérdező, és elküldenélek melegebb éghajlatra. Borzasztó erőszakos és korlatolt ember vagy.
Remélem a gyereked érdekében, hogy legalább nem tervezel kicsinyes bosszút anyós ellen, mert az már a legalja lenne.....
Sehogy. Ha szakmailag valamit is ért hozzá az óvodavezető, nem teszi az unokáját anyósod csoportjába. Éppen a gyereked érdekében.
Ha meg nem a csoportjában van, tökmindegy, hogy nagyi ott dolgozik-e még vagy sem. Inkább legyen nyugdíjas és ovi után foglalkozzon a kicsivel, vagy vigyázzon rá amíg beteg.
Úgy tűnik, anyósod érti a szakmáját, ezért is nem hatja meg a majd dajkálod az unokádat az oviban szöveget. Igazán elmagyarázhatná neked, hogy miért nem lenne jó ez a gyerekednek, biztosan jobban megértenéd, mint miket itt írunk neked ismeretlenül a gyakorin.
Kérdező, az én anyukám is oviba dolgozott de kizárt volt, hogy 1 csoportban legyünk. Otthon el lett szépen magyarázva, hogy mindenkinek megvan a maga helye ott, majd ha látjuk egymást integetünk, de neki ott kell vigyázni a többi gyerekre, nekem meg az én csoportomban kell lenni.Szerinted miért? Mert egészségtelen lett volna a szitu. Az ovinak pont az a lényege, hogy a gyerek elkezdjen szocializálódni, és ne fakadjon sírva ha nincs ott egy rokon.
Másrészt nem tudom hogy gondoltad azt, hogy akkor majd a gyerekedre több figyelem jut. Miért jutna? A többi gyerkőc is pont annyit ér mint a tiéd, ha szerinted meg nem akkor írasd valami drága magán oviba, de ne más gyerekek elől akarj "elvenni" egy óvónőt. Ez undortító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!