Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom turkál a cuccaim...

Apósom turkál a cuccaim között (pl kozmetikai cuccok). Ellenőriz és kíváncsiskodik. Normális ez?

Figyelt kérdés
Állandóan azt lesi, hogy mire költjük a pénzünket. Pontosan tudja, hogy milyen arckrémjeim vannak és azok mennyibe kerülnek. Tehát ezek szerint, ha nálunk van vendégségben, akkor benéz a fürdőszobaszekrénybe... Múltkor azt is tudta, hogy mikor jár le a forgalmink. Nagyon zavar, nem érzem ezt normálisnak... Pláne a z intim dolgaimat. Mi köze ehhez egy idegen férfinek? Mi jogon bírálja, hogy milyen és mennyi kozmetikumot használok?
2016. okt. 11. 23:53
1 2
 11/18 Eva Hagop ***** válasza:
94%
"Apuka, ha kell betet vagy tampon csak szolj, adok szivesen"
2016. okt. 12. 12:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy mi késztet egy 67 éves pasit arra, hogy nő piperéit nézegesse és elemezze... nekem ez annyira perverz:(((
2016. okt. 12. 13:02
 13/18 anonim válasza:
80%

"Apuka, ha kell betet vagy tampon csak szolj, adok szivesen"

Hát ez marha jó!!! :D szakadok! :D

2016. okt. 12. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

"Papa, ha szeretné nagyon szívesen megtanítom sminkelni! Nem szükséges titokban rájárnia a dolgaimra!"

Talán észhez térítené.

2016. okt. 12. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltál arra, hogy férjed tud-e erről, és ő nem háborodott-e föl rajta.

Ha pedig igen, akkor tervezi-e, hogy helyre teszi az apját?

2016. okt. 12. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Te a forgalmidat a bugyijaid között tartod? :o
2016. okt. 12. 22:06
 17/18 A kérdező kommentje:

A férjem ki van akadva teljesen, én nem akartam, hogy kiossza az apját, mert nem egy finomkodó stílusa van, hanem nagyon keményen sértő..

A legújabb, hogy közölte velem, intimbetétet talált a mosógép csövében vízleengedés közben... ( közös a nyaralónk)

2016. okt. 12. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Leválni a szülőktől gyerekek!
2016. okt. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!