Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megromlott, elmérgesedett...

Megromlott, elmérgesedett viszonyt, hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Menyem utál, nem áll vele szóba. A fiamat befolyásolja. Elköltöztek messzire tőlem, alig látom a fiam, nem keres telefonon sem.
2016. szept. 15. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Engem érdekelne a másik oldal véleménye is, hiába magadat állítod be áldozatnak...
2016. szept. 15. 23:44
 12/14 anonim válasza:
82%

Bár kevés az infó, de valljuk be, hogy az ilyen esetek többségében az anyós a ludas. Nyilván nem biztos, hogy itt te vagy az.

De annyit elmondanék, hogy az anyósom engem a kezdetektől fogva (12 éve) kibeszél a hátam mögött, amit számtalanszor halottam a saját fülemmel is. Pl. A szoba ablaka alatt diskurált a férjemnek, mondjuk úgy, hogy én egy "nem hozzá méltó vagyok". De a szemembe meg kedves, bájolog. Az apósom egy őrült ideg beteg, amit szintén kihasznál, és hazugságokkal uszítja ellen. Amiből persze csúnya veszekedések lesznek, ilyenkor ő lapitva kioson a teraszra. Ezeket 12 éve tűröm csendben. Bevallom nem fogom már sokáig bírni. Egyszer biztos be fog telni az a bizonyos pohár. És ha betellik akkor mondhat bárki, bármit válasz út elé fogom állítani a férjem!

Nem akarlak bántani, de gondold végig őszinte te nem hibáztál e valamiben, ha igen sürgősen kérj bocsánatot. Mert egy meg sértett meny nem fog magától újra családi békét hirdetni.

Ha tényleg nem te vagy a ludas, akkor meg utazz le a fiadhoz és személyesen tisztázd vele a dolgokat!

Sok sikert!

2016. szept. 16. 12:15
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Mi évekkel ezelőtt megszakítottuk anyósommal a kapcsolatot, mert egy pénzèhes, lopós, hazug sz@rkeverő volt. Ő úgy állítja be mindenkinek, hogy ő az áldozat, én meg a rib@@@nc, aki elvette tőle a fiát. Lehet gondolkodni.
2016. szept. 16. 13:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg az anyósom utál, nyilván nem mondta a szemembe. Pedig én a kicsi fiának állandóan mondom, hogy hívja fel az anyukáját (pedig nem csípem), és ő meg sokszor mondja, hogy nincs kedve. Volt hogy veszekedtünk is rajta. Sőt volt, hogy csak azért hívta fel, mert én mondtam neki.

Elgondolkodok olykor, hogy az anyukája, aki nagyjából azt gondolhatja, mint Te, mit szólna, ha megtudná, hogy a fia azért hívja csak fel, mert én veszekedek Vele...

2016. szept. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!