Hogyan születnek az anyósok? Mi is ilyenek leszünk?
Figyelt kérdés
szinte mindenkinél ott az anyósprobléma,nálunk is ez van anyámnak soha nem volt jó egy pasim sem,férjemet még mindig piszkálja pedig már 3 éves a gyerekünk,én anyósom is kötözködős volt,meg lelustázott pedig 1 évig én tartottam el a fiát(férjemet)mert nem volt munkája.semmi hála.egyszer én is anyós leszek(fiam van)és nem tudom elképzelni hogy bármibe beleszoljak,engem soha nem zavar semmi.vagy mi is ilyenek leszünk csak nem vesszük észre?hiszen valahogy mindig anyósproléma van mindenhol...ezek szerint velünk is ez lesz?2016. szept. 6. 10:18
11/11 anonim válasza:
Emberfüggő :) Nővérem anyósa is irtó rendes, és anyukám is rendesen viselkedik nővérem férjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!