Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit szóltok após ilyen...

Ti mit szóltok após ilyen jellegű felajánlásához? Fogadjam el?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, szeretnénk összeköltözni. Párom családja szeret engem, én is őket, páromnak csak jót akarnak. Felvetettük ezt az összeköltözés témát, erre após azt mondta, hogy ha mi úgy döntünk, oda költözünk, akkor ő elmegy anyukájához, ahol eredetileg lakott, a mama meg vissza a saját házába, ahol régebben élt, ami egy portán van. Annyit kell tudni, hogy a ház párom elhunyt édesanyjáé, após és a mama csak ott laktak eddig. Testvérei szerint páromé kell legyen a ház, mert nekik nem kell. Após szerint ha nem megyünk pda, el lesz adva a ház. Párom is sokszor hívott már oda. Elfogadjuk? Nekem ez az egész olyan kellemetlennek tűnik, hogy ennyire mondogatják mindig, miért nem élünk már ott ketten. Legutóbb párom testvére is odajött hozzánk, hogy gondoljuk meg. Szerintetek? 22N 24F
2016. aug. 28. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Az unokatesóméknál is ugyanez volt...Aztán meg a végén az öreg mégis ott maradt mire ők felújítottak meg berendeztek, csak az alsó épületben az öreg ott maradt. Másrészt meg folyton azt hallgatja a csaj, hogy na te itt beleültél a készbe. Holott előtte imádat volt meg jó kapcsolat. Soha nem fogadnám el. Max adják el és adjanak a pénzből,de nem fogadnám el a házat.
2016. aug. 28. 12:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy nem szeretnénk a házat, mindenképpen sajátot szeretnénk majd, szóval ez csak ideiglenes megoldás lenne. Felőlem akár hirdethetnék is, én nem akarok ebbe bele szólni. De a válaszok alapján, egyre inkább úgy érzem, mégsem lenne jó megoldás.
2016. aug. 28. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is ajánlottak anyósék fel hasonlót, de én mindig is független és határozott voltam, nem éltem a lehetőséggel, albérletbe jöttünk.
2016. aug. 28. 13:24
 14/16 fru_ ***** válasza:

Van jogod odamenni, ha hívnak, sőt bízatnak. De a múlt héten tök máshogyan volt a kérdésed.

A kölcsönnel mi lett?

2016. aug. 28. 19:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Elég sok részletből áll össze a dolog, ha leírtam volna egybe, itt kész regény keletkezett volna. Nem beszétünk még konkrétan róla, nem is jó ötlet annyira már. Legjobban tesszük lehet, míg várunk 3 évet, aztán lesz pénzünk házra. Albérletben sosem fog össze gyűlni házra, úgy érzem. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 28. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
És a parod most miben/hol lakik? A másik, hogy nem teljesen értem a kerdesedet, ha jól gondolom ez a parodnak már a saját háza, megorokolte, legalábbis részben az édesanyja után. Akkor miért menne albérletbe??? Ő miért érezné ettől rosszul magát??? Te más tészta vagy...
2016. aug. 29. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!