Ingyenfuvar apósnak?
Te hülye vagy.
8 hónapig sofőrködtél saját kocsival ingyen...
És még ezért korábban is keltél... Hát gratulálok.
1 valamit viszont nem értek:
"Nemrég lejárt a biztositásom az autón"
Ilyen nem létezik. A KGFB nem jár le. Azt határozatlan időre kötöd, ha nem csinálsz vele semmit, akkor az idők végezetéig él a szerződés.
"Végül megcsináltam a biztositást"
Ha egyszer már túl vagy az évfordulón, és nem mondtad fel lejárat előtt 30 nappal, akkor azon te már nem tudsz mit csinálni, mert él tovább az eddigi szerződésed.
SZóval kicsit sántít a dolog.
Akkor az a minimum, hogy a km alapján a benzinpénzt fizeti, plusz be kellene szállni a használat arányában az egyéb költségekbe is.
És akkor arról nem volt szó, hogy mivel kárpótol téged azért, hogy korábban felkelsz minden nap.
És apósodnak eszébe se jutott, hogy kifizesse a benzinpénzt? Elsőre mi volt?
- Fiam, vigyél már el holnap a munkába.
- Jó, apuka.
És eztán semmi? Se egy olyan, hogy "oké, mennyi lesz a benzin" vagy hogy "osztozunk akkor a költségen".
Vagy ez hogy?? Te ebbe komolyan belementél? Én már azt is nehezen tolerálom, hogy bátyám egy hónapban egyszer buliból hazafuvarozza az egyik haverját valami 30 km-re fekvő tanyavilágba, ezért ő pl egy felest vagy egy pohár sört se iszik. És ez így elvárt... De ez annál jóval meredekebb sztori.
Ne haragudj, de... te gy jóóóóó nagy palimadár vagy.
Akit 8 hónapon keresztül kopasztottak. Miért vagy palimadár?
Mert hagytad. Hagyod magad szerintem még most is, mert a párod is zsarol, hogy te mekkora fa... vagy.
Gyorsan vess véget ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!