Apósnak az fáj, h szültem egy gyereket a fiának, vélemény?
le kell szarni, úgysem látod, a kellő távolság is megvan köztetek, szóval ennyi.
vannak ilyen emberek, én már nem lepődök meg semmin, főleg ami az én családomban történik.
Sírhatsz, mert az apósod egy kőbunkó, aki annyit sem érdemel, hogy hideg vizet vigyél neki, ha megbetegszik. Egyébként az a legjobb, ha tudomást sem veszel róla.
Nem az a gondja, hogy szültél egy gyereket a férjednek, hanem az, hogy ő maga nagypapa lett, ergo öregember. Valamint lányt szültél, és különben is VAGY.
Érted? Ilyen embernek nem szabad pedálozni. Az is baj, ha sapka van rajtad, az is, ha nem. Nőgyűlölő barom. Arra vigyázz, hogy a fia ne legyen ilyenné.
Omba nevű felhasználónak: természetesen magamnak is szültem, rosszul fogalmaztam. :)
Köszönöm a válaszokat! Elfogadom a helyzetet, szerencsére nekem és a lányunknak nem kell apóssal találkozni. Ha Magyarországon vagyunk, addig én és a lányom a szüleimnél vagyunk, még a férjem elmegy az apjához :)
Szard le! Ebből a pár mondatból nekem az jött le,hogy egy nagy bunkó! Az egy dolog, ha veled nem szimpatizál, na de még a kislányt is belekeverni.. pff...
Örüljetek, hogy messze vagytok egymástól, ne is foglalkozz vele, após meg forrjon csak a saját levében, kit érdekel.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!