Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok, ha anyósotok a...

Mit szólnátok, ha anyósotok a rábízott házatok kulcsát odaadná a másik gyerekének, akik míg nyaraltok, randalíroznának 3 bűnrossz gyerekkel a házatokban?

Figyelt kérdés

Több nagy értekű dolog is gajra ment, kosz, mocsok, felfordulás utánuk, kiették a kamrát/ hűtöt, teledzsuvázták a medencét?!?

Egy dolgot nem csináltak, a gyönyörű virágaimat szarták meglocsolni, így töknrementek a 2 hét alatt. Igaz a macskának legalább adtak enni...

2016. aug. 3. 15:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell ahhoz gazdagnak lenni, hogy legyen medencéd. Nekem is van, mégsem vagyok gazdag.
2016. aug. 3. 17:02
 12/29 anonim ***** válasza:
2%
de nagy gond istenem... nekem ettől perpill sokkal nagyobb gondom van... képzeld el kedves kérdező, az előbb szánt szándékkal odamentem édesanyámhoz, hogy odapukkantsak neki, erre azt mondja nem is érzi (én meg majd megfulladtam olyan rohadt büdös volt)... érted? meg akartam szivatni erre nem jött össze!!!
2016. aug. 3. 17:07
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Beszélj velük ha friss az eset és nem cseréltétek ki a cuccokat, hogy kapnak 1-2 napot hogy fizessenek ellenkező esetben feljelented őket lopás/szándékos/betörés gyanújával... nem nekik adtad a kulcsot ergó semmi közük nem volt hozzá...

Persze ha már 2 hete olyan akkor más a tészta...

2016. aug. 3. 17:32
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk gazdagok, bejárónőm sincs pl.

Most attól, hogy van egy medencénk a kertben...?

A fő probléma, hogy anyós is meg ők is össze vissza hazudtak, magyarázkodtak, sőt van olyan kár, amit konkrétan a macskára akartak kenni, mire beismerték, hogy mivel ök panelban laknak, így kitalálták, hogy nyaralnak nálunk, míg nem vagyunk. Amivel akkor is gondom lenne, ha tudtam volna róla előre.

A sógorék annyival elintézték, hogy jaj, hát a gyerekek tudod milyenek...

Nekünk is van egy, mégse öntött még szörpöt az erősítőbe, tört össze labdával egy antik tükröt, amit pl nem is tudnék pótolni se, mert a dédimtöl örököltem, ès a medencéböl se csinál még mocsarat soha. Nem ka4colja meg a bútorokat, és nem rajzol filccel a kanapéra,stbstbstb.

Lehet, hogy hülyén hangzik az egész, azért kiáltotok többen kamut, de azért egy pillanatra képzeld már el, hogy full váratlanul erre jössz haza 2 hét után, mikor anyósod 3 napja mondta, hogy minden ok... aztán közben a házban nem is járt...

Kifizetni nem tudják, ha akarnák se, de nem nagyon akarták, beperelni nem fogjuk öket azért!

2016. aug. 3. 21:05
 15/29 A kérdező kommentje:

Azt felajánlottam nekik, ha van a lakásbiztosításukhoz felelösségbiztosításuk azzal próbáljunk valamit intézni legalább, de sógor felesége húzta a száját erre (is).

Takarítani "segíteni" meg a 3 gyereket is hozta volna, abból köszöntem nem kértem :/

2016. aug. 3. 21:09
 16/29 anonim ***** válasza:
69%

Ahhoz sem kell milliárdosnak lenni, hogy bejárónője legyen az embernek.:-) Nagy segítség, pláne kertes háznál, ha gyerek is van.

Megpróbálhatjátok a biztosítót, de az, sajnos, nem ilyen esetekre van, és még akkor se szívesen fizetnek, ha teljesen jogos a kárigény. Próbálj meg tartozáselismerő nyilatkozatot aláíratni vagy velük, vagy az anyóssal (végső soron az ő felelőssége, ami történt), fizesse/ék ki havi részletekben, tétess rá közjegyzőnél végrehajtási záradékot is. Ha nem hajlandók, nyugodtan közölheted, hogy akkor rendőrségi feljelentés lesz, így is, úgy is ki kell, hogy fizessék.

2016. aug. 3. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
94%

En a helyedben soha többet nem engedném be őket a házamba. Először is azért, mert kérés nélkül bejóttek az otthonomba, masodszor is, mert nem érzik a tettük súlyát. Anyós dettó.

És mellesleg nagyon összevesztem volna velük, mert minősíthetetlen volt a tettük.

Bakker, ha nem vagyok otthon, akkor pláne senki ne lépjen be az otthonomba. Ezért nincs se virágom, se állatom.

2016. aug. 3. 22:15
 18/29 Skorpió87 ***** válasza:
100%
NEm is tudom miért nem lehetne elhinni a sztorit ? Amilyen világban élünk. Miért, mindenki normális embereket ismer a környezetében ? Hagyjuk már ezt a baromságot ! Mindenféle dolog előfordulhat az életben. Én is tudnék mesélni, pedig fiatal vagyok még ! Hát alapból ordítoznék az anyóssal, az tuti ! Ő a legnagyobb hibás. És a 3 gyerek szülője, hogy nem fékezte meg őket, még időben. Szégyen , gyalázat, az biztos, áttudom érezni ! Valami kártérítés mindenképpen járna, meg valami bocsánatkérés féle, remélhetőleg nem tartják ezt olyan természetes dolognak, ami történt !
2016. aug. 3. 22:34
 19/29 Skorpió87 ***** válasza:
100%
Nagy idióta banda, az biztos !
2016. aug. 3. 22:35
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
19 válasz és még senkinek nem jutott eszébe, hogy a húsos kérdezőnek is 3 gyereke van és rosszban van a sógornőjével :D
2016. aug. 4. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!