Mit szólnátok, ha anyósotok a rábízott házatok kulcsát odaadná a másik gyerekének, akik míg nyaraltok, randalíroznának 3 bűnrossz gyerekkel a házatokban?
Több nagy értekű dolog is gajra ment, kosz, mocsok, felfordulás utánuk, kiették a kamrát/ hűtöt, teledzsuvázták a medencét?!?
Egy dolgot nem csináltak, a gyönyörű virágaimat szarták meglocsolni, így töknrementek a 2 hét alatt. Igaz a macskának legalább adtak enni...
Beszélj velük ha friss az eset és nem cseréltétek ki a cuccokat, hogy kapnak 1-2 napot hogy fizessenek ellenkező esetben feljelented őket lopás/szándékos/betörés gyanújával... nem nekik adtad a kulcsot ergó semmi közük nem volt hozzá...
Persze ha már 2 hete olyan akkor más a tészta...
Nem vagyunk gazdagok, bejárónőm sincs pl.
Most attól, hogy van egy medencénk a kertben...?
A fő probléma, hogy anyós is meg ők is össze vissza hazudtak, magyarázkodtak, sőt van olyan kár, amit konkrétan a macskára akartak kenni, mire beismerték, hogy mivel ök panelban laknak, így kitalálták, hogy nyaralnak nálunk, míg nem vagyunk. Amivel akkor is gondom lenne, ha tudtam volna róla előre.
A sógorék annyival elintézték, hogy jaj, hát a gyerekek tudod milyenek...
Nekünk is van egy, mégse öntött még szörpöt az erősítőbe, tört össze labdával egy antik tükröt, amit pl nem is tudnék pótolni se, mert a dédimtöl örököltem, ès a medencéböl se csinál még mocsarat soha. Nem ka4colja meg a bútorokat, és nem rajzol filccel a kanapéra,stbstbstb.
Lehet, hogy hülyén hangzik az egész, azért kiáltotok többen kamut, de azért egy pillanatra képzeld már el, hogy full váratlanul erre jössz haza 2 hét után, mikor anyósod 3 napja mondta, hogy minden ok... aztán közben a házban nem is járt...
Kifizetni nem tudják, ha akarnák se, de nem nagyon akarták, beperelni nem fogjuk öket azért!
Azt felajánlottam nekik, ha van a lakásbiztosításukhoz felelösségbiztosításuk azzal próbáljunk valamit intézni legalább, de sógor felesége húzta a száját erre (is).
Takarítani "segíteni" meg a 3 gyereket is hozta volna, abból köszöntem nem kértem :/
Ahhoz sem kell milliárdosnak lenni, hogy bejárónője legyen az embernek.:-) Nagy segítség, pláne kertes háznál, ha gyerek is van.
Megpróbálhatjátok a biztosítót, de az, sajnos, nem ilyen esetekre van, és még akkor se szívesen fizetnek, ha teljesen jogos a kárigény. Próbálj meg tartozáselismerő nyilatkozatot aláíratni vagy velük, vagy az anyóssal (végső soron az ő felelőssége, ami történt), fizesse/ék ki havi részletekben, tétess rá közjegyzőnél végrehajtási záradékot is. Ha nem hajlandók, nyugodtan közölheted, hogy akkor rendőrségi feljelentés lesz, így is, úgy is ki kell, hogy fizessék.
En a helyedben soha többet nem engedném be őket a házamba. Először is azért, mert kérés nélkül bejóttek az otthonomba, masodszor is, mert nem érzik a tettük súlyát. Anyós dettó.
És mellesleg nagyon összevesztem volna velük, mert minősíthetetlen volt a tettük.
Bakker, ha nem vagyok otthon, akkor pláne senki ne lépjen be az otthonomba. Ezért nincs se virágom, se állatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!