Anyós-Fia-Meny vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Vélményekre lennék kíváncsi ki mit gondol a következő szitu-ról.Anyósommal egy pár hónapja csúnyán összevesztem (ezt most konkrétan nem részletezem).Összeveszett a férjemmel is (a fia).Van egy 2 éves kisfiunk.Kint dolgozik külföldön anyós és engem még facebookról is letiltott ,de a férjemnek állandóan írkál hogy mi van vele, hogy van, meg a kisfiú hogy van.Nem is ez zavar,hanem az hogy most hazajött egy pár napja és írta férjemnek hogy menjen el ő meg az unokája.És a férjem mint egy engedelmes kutya elis vinné úgy hogy engem itthon hagyna.Ez nekem rosszul esik,mert néha azt érzem hogy többre nézi az anyját mint engem.Szerintetek ez normális?Már említettem neki,és aztmondta hogy jólvan gyere akkor.Nem tudom mit tegyek.Amúgy nincs gond a házasságunkkal,csak ez az anyós dolog mindig bezavar.2016. júl. 30. 13:13
11/13 anonim válasza:
Nincs semmi rossz abban,ha a férjed elmegy a kisfiatokkal.Neki az édesanyja,a gyereknek a nagymamája.
Engem sokat bántott anyósom,de a férjem és a fiam még küldeni is szoktam, látogassák.Én csak ünnepekkor megyek,kerülöm a konfliktust.
12/13 anonim válasza:
Erdekes, hogy a 10-es valaszolot lepontoztatok, pedig igaza van. A férjnek ki kene állnia a felesége mellett. Unoka nem lenne, ha o nem lenne. Húgom anyósa ugyanezzel próbálkozik,hogy ugy találkozzon a fiával/unokakkal, hogy a hugommal ne kelljen.
13/13 fru_ válasza:
Tökmindegy, min vesztetek össze, a férjednek melletted a helyed.
De bő 10 évet ki lehet úgy is húzni, hogy te sohasem mész az anyóshoz, csak a családod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!