Anyós-Fia-Meny vélemény?
Pedig függ a vita tàrgyàtól, hogy mit vàlaszolunk neked.
Mert lehet h azt mondom, h dehogy engedném a fiam el..Ha mondjuk olyat csinál, hogy veszélyezteti. Vagy mondjuk még nagyon pici a gyerek és tiltott étellel tömi.
Vagy azt is írhatom, h felfújod a dolgokat. Neked szíved joga haragban lenni, de szemétség ezért a gyereket is büntetni.
Ne haragudj, de attól hogy ti utáljátok egymást, nem a 2 évest kéne büntetni nagyi eltiltással!
Nem vagytok összenőve gondolom se a gyerekkel se a férjeddel, had vigye, te meg örülj, hogy nem kell menned, lesz pár órád magadra.
1. Emlékszem az elözö kérdésedre halványan, szerintem akkor is kicsit túlpörgött a helyzet.
2. Ha anyóssal nem jöttök ki, illetve meg vagytok egymásra sértödve, akkor érthetö, hogy nem akar meghívni téged - elvégre semmi szüksége veszekedésre vagy stresszre.
3. Az, hogy a fiát meg az unokáját látni akarja, természetes, jogos igény, meg az is érthetö, hoyh a férjed szeretne az anyjával találkozni, és így a legkisebb a súrlódás.
4. A helyedben nem hisztiznék, ne szólj bele, hogy elmennek, hanem tarts egy szabad délutánt/napot. De nem értelek, te szivesen elmennél oda és utána meg csak duzzzognál, hogy nem érzed ott jól magad?
Attol hogy vrled rosszban van az anyos, attol meg nem kell, hogy a fiaval es az unokajaval is rosszban is legyen.
Engem nem zavarna, mert a ferjemnek igen is az anyja es nem kerhetem, hogy valasszon koztem meg az anyja kozott, en sem tudnam ezt megtenni. Te sem birod az anyosod es o sem teged, szoval ez igy a legegyszerubb megoldas, hogy ti nem beszeltek, de a fiaval es az unokajaval tartja a kapcsolatot es talalkozik veluk. Te addig megtudod latogatni a te szuleidet vagy baratnoket, testvereket vagy takaritasz stb. elfoglalod magad.
Szerintem ebben semmi rossz nincs vagy olyan dolog, ami miatt bekellene sertodni.
" Amúgy az összeveszés egy olyan ok miatt volt,hogy anyós elolvasott egy privát üzenetet amint a férjemmel beszélgettünk és nekem állt"
Gondolom megvolt az anyosnak az ok hogy neked állt, biztosan abban az üzenetben nem az ebéd volt a tema hanem anyosod.
Nem hiába tiltott le es, látogatásra csak a fiát és unokáját kérte még.
Te helyébe elsem mennek olyan helyre ahol nem kívánt vendég vagyok, de te elszeretnel menni még nagyobb vita legyen,e a bebizonyosodott anyosodnak hogy igenis a.ferjed kiáll érted.
Csak nehogy sírva menj haza .
Hagy őket békén, fia jó hogy szereti az édesanyát,es mivel külföldön lakik még szép hogy meglátogatja, ha neked tetszik tetszik ha nem nem.
Kérdező néz magadba és lásd be a hibaidat, ha esetleg valóban van ok anyosodnak.arra hogy így viselkedjen veled.. akkor itt az idelye kérj bocsánatot, és akkor nem lesz ez a kellemetlen szitu anyosod haza látogatásakor.
És a családban is szent lesz a béke .
Ne a magad igazát keresd főleg úgy ha te hibáztal.
Férjed szeret téged de az anyukáját is csak másként. Nem kéne ezért neked feltekenynek lenned anyosodra, ezt csak vaszkent írtam erre a mondatldra: úgy érzed fontosabb a férjemnek az anyja mint te.
*bocsi ezt írtad *
néha azt érzem hogy többre nézi az anyját mint engem.
jogos. Ha neked tiszteletben kell tartanod, hogy a férjed vigye a gyereketeket az anyjához, akkor az anyós is tartsa tiszteletben, hogy te a fia neje, vagy, és mellesleg az unokája anyja, és a 2 éves kisfiadat elkísérnéd.
Ezt a férjednek kellene lemeccselnie. Nem kell senki pártját fognia, de nem szabad elfelejtenie, hogy mostmár veled él, közös gyereketek van, és kutya kötelessége kiállni melletted.
Azzal, hogy nélküled elviszi a gyereketeket az anyjához, azzal úgy tűnik, mintha az anyjának adna igazat.
A tisztelet is legyen kétoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!