Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most mit csinaljak, ez igy...

Most mit csinaljak, ez igy nem mehet tovabb? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
Nos, leszogeznem, hogy eleg nehezen jottem ossze a baratnommel, a csaladja - az occse kivetelevel - gyulol engem, hiaba probalok nyitni felejuk... Ma vacsorazni vittem az egesz csaladjat egy elegans olasz etterembe, minden jol alakult, beszelgettunk, nevetgeltunk, stb.... Az edesapja poenbol rakerdezett a regi baratnoimre, mire - szinten poenbol -, azt valaszoltam, hogy nincs annyi idonk, hogy mindet kielemezzuk, ugyhogy folytassuk a desszertet inkabb. Erre a leendo anyosom (bar ezek utan korantsem biztos...) felallt az asztaltol, kiabalni kezdett, hogy mekkora undorito nocsabasz fereg vagyok, es a !palacsintajaval! utogetni kezdte a fejem!!! Harom-negy utesf mert ram, raadasul az izes palacsintajanak meg meleg tolteleke a vadonatuj ingemen placcsant, megkoronazva az estemet... Fogtam magam es eltavoztam, ott hagytam fizetes nelkul csapot-papot. Szerintetek mit kellett volna tennem, valamint; mit mondjak most a baratnomnek? Nagyon szeretem, de az anyja viselkedese kiakaszt... a barataim Mr. Palinak hivnak azota... (Zsolt vagyok)

2016. júl. 21. 23:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem is kamu. Kezdjük ott, hogy olasz étteremben mást eszik at ember (pl. Vmi pizzát???), a palacsinta nekem meg sokszor szétesik a kézben, hogy tudnék azzal csapást mérni? :D
2016. júl. 22. 09:04
 32/36 anonim ***** válasza:
15%

Miért kell kötözködni a sztorin? Miért nem értelmes tanácsot adtok?

A barátnőd valószínű nagyon fiatal és éretlen, és ha ahelyett, hogy megvédett volna, és otthagyta volna ő is a családját, még ő szakított veled, akkor ne sírj utána. Nem érdemel meg! 33N

2016. júl. 22. 09:38
 33/36 anonim ***** válasza:
76%
Bizony, a barátnődnek is palacsintát kellett volna ragadnia, és harcolni érted.
2016. júl. 22. 10:44
 34/36 anonim ***** válasza:
76%
Ha kamu sztori, ha nem... Tán nem kellett volna azzal kérkedni a családja előtt, hogy hosszú a lista. Pláne, hogy nem is bírnak téged. Az anyja reakciója meg egy vicc, már megbocsáss, de én erősen elgondolkodnék, hogy akarok-e valamit egy olyan lánytól, akinek az anyja így viselkedik, plusz még röhög is rajtad, amikor ilyen történik. Az meg simán lehet, hogy a haverjai röhögnek rajta, gondolom, elmesélte nekik az esetet. De te is, mi a jó büdös lófsznak nyalizol ilyeneknek. Ha neked a csaj kell, őt kellett volna a tenyereden hordozni, 'szt majd ő megenyhítette volna a pereputtyot. Nem még vacsorát fizetni nekik. Mondjuk... nem is tetted. :DD Azért vagy Mr. Pali, de inkább veréb, mert azt a választ adtad, amit.
2016. júl. 22. 11:11
 35/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam a válaszokat, de elegge kamu szagú. A stílusod inkabb tizenéves. Plusz írod, hogy az eset "ma" történt, de a barátaid azota Mr. Palinak hívnak. Mióta? Egy napja? Ugyan már.
2016. júl. 22. 11:36
 36/36 anonim ***** válasza:
54%

Na most vissza olvastam, es könnyesre röhögtem magam a kommenteken. Betti0817 meg nem veszi a lapot, csak adja alád a lovat. Kész vagyok. Mindenkinek koszi, aki nem ült fel. A palacsintaelemzeseken kifekudtem.

35-ös

2016. júl. 22. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!