Egyre tobbet vitazunk a parommal. Mit csinaljak? Bovebben lent.
Semmiképpen nem mennék hozzá feleségül.Legalábbis egyenlőre.
Sőt szerintem az lenne a legjobb megoldás ha egy időre külön költöznétek.A kislány még ugysem fogja fel mi történik körülötte de az állandó vitázás sokkal rosszaban hathat rá mint,hogy ha egyedül nevelgetnéd.Vannak még rendes pasik a világban és lehet az egyik rád vár.Ne add fel az életed,a vágyaidat önmagadat egy ilyen önző férfiért!!
Egy életed van ne feledd és keresd meg a boldogságod.Valószínűleg nem ez mellett a férfi mellett fogod megtalálni.
Az én testvérem is segít engem anyagilag igaz nem volt mindig igy.Mostanra lett nagyon rossz anyagi körülmény nálam.És bevallom őszintén nagyon jól esik a segítsége.
A csládod a legfontosabb nem szabad elfelejtened és ne is engedd,hogy ebbe beleszóljon bárki.
anyud is testvéred is egy van ,barátot,férjet találsz bármikor.
A másik,szerintem te már eldöntötted,hogy lépni akarsz ebben a kapcsolatban csak szeretttél volna egy kis megerősítést másoktól.:)
Nem szabad egy férfi önzőségének a csapdájába esni!!
Csak azért mert ő gyerek apja...persze szüksége van apára,de ilyenre???Milyen példát fog mutatni ő a gyermeknek???
Nagyon gondold át mit teszel,hiszen minden tettünknek meg vannak a következményei,de ne add fel önmagadat!!Egy életed van ne pazarold el!!!Te is megérdemled a boldogságot és nem csak a munka a gyereknevelés ,a háztartás.És te??hol vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!