Most mit csinaljak, ez igy nem mehet tovabb? Bovebben lent!
Figyelt kérdés
Nos, leszogeznem, hogy eleg nehezen jottem ossze a baratnommel, a csaladja - az occse kivetelevel - gyulol engem, hiaba probalok nyitni felejuk... Ma vacsorazni vittem az egesz csaladjat egy elegans olasz etterembe, minden jol alakult, beszelgettunk, nevetgeltunk, stb.... Az edesapja poenbol rakerdezett a regi baratnoimre, mire - szinten poenbol -, azt valaszoltam, hogy nincs annyi idonk, hogy mindet kielemezzuk, ugyhogy folytassuk a desszertet inkabb. Erre a leendo anyosom (bar ezek utan korantsem biztos...) felallt az asztaltol, kiabalni kezdett, hogy mekkora undorito nocsabasz fereg vagyok, es a !palacsintajaval! utogetni kezdte a fejem!!! Harom-negy utesf mert ram, raadasul az izes palacsintajanak meg meleg tolteleke a vadonatuj ingemen placcsant, megkoronazva az estemet... Fogtam magam es eltavoztam, ott hagytam fizetes nelkul csapot-papot. Szerintetek mit kellett volna tennem, valamint; mit mondjak most a baratnomnek? Nagyon szeretem, de az anyja viselkedese kiakaszt... a barataim Mr. Palinak hivnak azota... (Zsolt vagyok)2016. júl. 21. 23:29
11/36 anonim válasza:
Én még mindig ott tartok, hogy hogyan lehet valakire három-négy "ütést mérni" palacsintával. xD
Nem tudom eldönteni, hogy ez egy kamu kérdése-e a fantáziadúsabb fajtából, de ha nem, akkor nem irigyellek amiatt, amilyen mintát felnőve látott a párod konfliktuskezelésből.
12/36 anonim válasza:
Mondjuk már az is nagyon hihető volt, hogy egy elegáns olasz étterembe viszed a barátnőd pereputtyát, akik egy kivétellel gyűlölnek téged, de így a 8. hozzászólásod után csak annyit írnék, hogy aki tovább akarja etetni a trollt, az lehetőleg áfonyás palacsintával tegye.
13/36 A kérdező kommentje:
Nem ertem, mire celzol utolso, de egyaltalan nem esik most jol nekem a kritika, kerlek mellozd a negativitasod. :(
2016. júl. 22. 00:23
14/36 anonim válasza:
Szerintem kamu, ha utálok valakit, azzal nem megyek el vacsorázgatni egy étterembe. Arról nem beszélve, hogy mit keres egy elegáns olasz étterem étlapján ízes palacsinta? Ráadásul olyan szívós, amivel 3-4 ütést lehet mérni valakinek a fejére? :-)
15/36 A kérdező kommentje:
Maradi csaladrol beszelunk, nem nyitottak mas kultura konyhajara, igy maradt a palacsinta... Hidd el, kedves hitetlenkedo, jobb dolgom is van, mint "kamuzni", a segitsegeteket kertem, nem a negativ energiatok sugarzasat iranyomba.
2016. júl. 22. 00:28
16/36 anonim válasza:
Úgy érted, sütöttek a kedvetekért palacsintát? egyet külön a mamának dupla tésztából, fejbeverés céljára?
17/36 anonim válasza:
Bocs, nagyon sajnállak, de fennhangon röhögök.
1: remélem jó sokat fogyasztottatok és megérzi a pénztárcátok
2: hagyd ez a csajt a fenébe!
Reggelire palacsinta lesz, ha gondolod szívesen látunk. :-D
19/36 anonim válasza:
Hagyd a csajt... Ha ennyire egy p*csa akkor nem érdemel meg téged. Akik meg nem hiszik el azoknak csak annyit mondok, hogy lehet azért akarta a kérdező elvinni a barátnője családját vacsorázni, hogy hátha egy kicsit jobb lesz majd a helyzet. (Bár nem nagyon tudom mi volt a szándék, de én ezt tartom reálisnak.)
20/36 anonim válasza:
Tényleg nem akarok kötekedni, de látott már bármelyikőtök elegáns olasz étteremben palacsintát az étlapon? Ettem már jó néhányban, de egyetlen helyen se volt ilyen, a gagyibbakban a kötelező tiramisu és panna cotta, a jobbakban mindenféle a citromos tortácskáktól a kézműves fagyiig, sorbetig, de palacsinta NEM. Arról nem is beszélve, hogy ha egy normál méretű palacsintát marokra fogsz, azt már maximum szétkenni tudod valakin töltelékestül, de fejbeverni vele kizárt dolog.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!