Ilyen kellemetlen helyzetben mit lehet tenni?
Ideje volt, hogy anyós kartársnőt helyretették. Az első ilyen beszólásnál, hogy mind az én holmim van-e a táskámban, beszüntettem volna a beszélő viszonyt.
Beszélj a párjával, hogy álljon ki határozottan a lány mellett, és ne engedje, hogy bocsánatot kérjen. Tönkre fogják tenni szerencsétlent, ha most meghátrál. Emlékeztesd rá, hogy a kisgyereknek boldog, kiegyensúlyozott anyára van szüksége, nem egy idegroncsra, akit folyamatosan megaláznak. Ha tovább engedi ezt, az ő felelőssége lesz minden következmény.
1.Soha ne tűrje,hogy a fejére szarj.nak!
2.Soha ne költözzenek egy méterrel se közelebb anyósékhoz!
Ha nincs az alkalomhoz és a társasághoz illő ruhája, hát ne menjen.
Ha az anyósa ragaszkodik a jelenlétéhez, hát fizesse ki a ruhát, cipőt, fodrászt stb...
Két felnőtt nő elmegy vasarolni és kompromisszumos megoldás kell találni kinek milyen ruha tetszik, idő de valószínűleg van ma Magyarországon olyan ruha-cipő mely mindkettőjük ízlésének megfelel
Én úgy látom az anyós nem igazán tudja elfogadni a fia párját és fordítva a lány sem tud abba a közegbe beilleszkedni.
Itt nincs hibás, rendkívül nehéz beilleszkedni egy más (jobb-rosszabb) módú családba.
Tapasztalat, a sógornőm 16 év után is "kék vérünket" gúnyolja a szüleink a háta mögött, és ők sem fogadták beigazán, nem mondják de én érzem.
Szóval megszoksz vagy megszoksz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!