Mit tehetek, mik lehetnek a szóbajövő megoldások?
Szóval. 4 éve vagyok együtt a párommal, két éve kltöztünk össze.
Egy kicsit róla: Nagyon érzelmes, kedves srác, de egy szisztematikusan burokban nevelt, igazi anya kedvence, aki szeretne ebből szabadulni, de nem tud. Az édesanyja telebeszéli mindennel a fejét, egy régi hibája miatt próbálja visszacitlni maga mellé- engem pedig ott szekál ahol ér, a hátam mögött is.
(Egyébként párom sógornőjét is, aki ellen annyi a kifogása, hogy nem diplomás, hanem inkább otthon maradt a 3 gyermekkel, és háztájit gondoz.)
Rögeszméj, hogy csak a fia pénzét akarom elszedni, és nem vagyok méltó a fiához (én rendőr leszek), és amúgy is: "el akarom tőle szigetelni".
Én ilyet sosem gondoltam, alapvetően normális, intelligens asszonynak tartom, de ez miatt nem nagyon jutok vele dűlőre.
Ha megkérdezem, hogy mi baja van velem, mondtam/tettem-e valamikor valami rosszat, nem válaszol, kitér a válaszadás elől.
Sokszor olvastam itt, hogy menekülni kell, de én szeretem a fiát. MIk a lehetőségeim?
Megoldást te is leirtad az utolsó mondatokban. Ott hagyod a fiát.
Figyeljj ez nem csak a te harcod a "anyossal" hanem a fiaé is.
Csak hogy ha a fia behúzza füllét farkát és fél kiállni melleted, akkor ez csak is azt magyarázza, hogy a párodnak fontosabb az anyukája mint te.
Már ha ez így van,akkor te miért harcsz egy olyan fiuert,aki érted még a sàrba se lépne?? Csak te szereted őt??? Ja hogy a fiú is szeret téged akkor ne csak mondja hanem mutassa is meg.
Ennyi, ezzen nincs mit szépíteni ha szeretek valakit igenis kiállok érte, mert ha nem benne van a pakliba hogy 1x megunod és ott hagyod a pici fiút.
Dehogynem, én tudtam, legalábbis éreztem.
Nem konstans jönnek elő ezek a problémák, hanem időszakosan:
Amikor nem jön elő, akkor olyan mintha nem is lenne ilyen probléma.
Próbál tenni ez ellen, de vagy rosszul, vagy nem tudom, én nem vagyok pszichológus, nem tudok ebben segíteni neki, mert nekem nem volt ilyen jellegű problémám.
Annyit már sikerült párommal megértetnem, hogy neki kell ezügyben tennie.
ÉSzre vette ő is hogy mi a helyzet, de nem mert tenni ellene, igazából ez a másik "bajom". NEm tudom hogy ezen lehetne-e segíteni, vagy nem?
Pedig ez nem a te harcod, hanem a párodé. Az a megoldás, hogy leállítja anyukát, és tisztázza, hogy neki a párválasztásába nincs beleszólása.
Amíg anyuka feljogosítva érzi magát, hogy téged ekézzen, addig mindent el fog követni, hogy elmarjon téged.
Több kapcsolat megy tönkre az anyós miatt, mint hinnéd.
Csinálj számvetést, hogy kapsz-e annyit ettől a kapcsolattól, amennyi rosszat majd életed során el kell viselned.
# 5/6 Igazad van, nem szülnék így gyermeket, ha senkitől nem kapok segítséget.
# 6/7 Az abaj, hogy csak annyit érzek, hogy párom nem teljesen inkompetens, hanem nevelhető, de nehezen. Viszont szeretem, nagyon, de nem biztos hogy én ezt szeretném csinálni.
# 7/7Snorri, sajnos így is minimális a találkozás, de mindenféle hülyeségekkel (email-telefon-sms) bombázza a páromat, és az ő sógornője elmond mindent, amit a hátam mögött állítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!