Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon durva anyos problema...

Nagyon durva anyos problema ti mit tennetek? ( Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Ugy kezdodott hogy anyosomnak 3 fia van az eggyik velem el a masik a noveremmel es a harmadik pedig egy ismerossel. Tudni kell hogy kulfoldon vagyunk es mielott egyutt eltunk volna a parommal drogozott, ivott es gepezett ugyan ugy a tobbi 2 is. Most vagyunk egyutt 1 eve, anyosommal volt mar egy par problemam peldaul hogy lek*rv@zott mielott meg ismert volna szemelyesen csak latott facebookon es elitelt de mindegy en errol egyszot nem szoltam neki ra hagytam. Na szoval a parom 2 testvere ossze veszett a felesegukkel es nem dolgoznak, anyosomnak sem volt penze igy hat tollunk kert de pont nem volt annyi nalunk mert akkor jottem haza be vasarlasbol es fel haborodott hogy nekunk soha nincs de csak azert mert szivtelenek vagyunk es biztosan 1 tanyer etelt sem adnak a 2 fiunak es majd isten ezt latja. 12 hetes terhes vagyok hamar fel idegeskedek mindenen igy hat irtam neki hogy mi a problemaja velem hogy ilyeneket ir rolam erre o szepen ki osztott hogy engem es edesanyukamat is a parom tartott ugy hogy szegyeljem magam ja meg persze azt is mondogatta hogy milyen csicska es papucs a ferjem en miattam. Elfajult ez a beszelgetes mar olyan szinten mivel en mondtam neki hogy ha en nem lettem volna ugyan ugy ivott es drogozott volna a fia es a tobbi fiai azert nem tudnak dolgozni mert lustak es trogerek errol nem mi tehetunk es anyosom elkezdett fenyegtni hogy mi az hogy en ragalmazom az o fiait mit akarok en tolluk es majd ram uszitja a fiat es ossze gyur. A ferjem egy szot nem szolt neki ezert en vele is osszevesztem de utana ki bekultunk, most egy ilyen asszonyhoz bemennetek es mit csinalnatok ez utan? mivel a parom eroszakoskodik rajtam hogy mi igen is elmegyunk hozzajuk egy par napra amikor meg szuletett a kicsi. Fogalmam sincs hogy aljak hozzajuk ezek utan.
2016. júl. 7. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Figyi, 12 hetesen ezen pörögni, meg vitázni, hogy viszed e majd a babát pár naposan.... hát elég nagy böszmeség :)

Amúgy se szokás az újszülöttet sehova se hurcolni, menjenek ők ha látni akarják majd.

Neked meg semmi kapcsolatot nem kell anyóssal tartani, ha ilyen veled, a párod menjen csak nyugodtan ha akar...

2016. júl. 7. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

"a parommal mondom nincsen semmi gond"

Itt 2 lehetőség van: vagy nem érdekel, hogy nem védett meg, akkor eltűröd ezt az érzéketlen, balfaasz családot, az anyósodat is. A másik az, hogy nem tűröd el, de akkor azt sem, hogy az a férfi, akinek elvileg a világon a legfontosabb vagy, nem védett meg, amikor igazad volt. Ha az utóbbi, akkor megint 2 lehetőség van: normális ember vagy (bekerültél ebbe a családba, tehát ezt nem hiszem), és elhagyod őt, vagy vele maradsz, pénz miatt, a baba miatt, megszokásból, vagy egyszerűen félsz változtatni. Ezt ugyan évekkel később te is meg fogod bánni, meg a gyereketek is idegbeteg lesz addigra a "kellemes, szeretetteljes" családi légkörben, de úgy is tudjuk, hogy ezt fogod választani.

2016. júl. 7. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:
46%

Anyósod is külföldön él?

Vagy ti jöttetek haza?

2016. júl. 7. 12:45
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell le szolni a csaladjat mert latom ti sem vagytok azok a hű de okos félèk ha már a párod veled van és a testvére a te testvèreddel szoval már itt nem oké...
2016. júl. 7. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Hát nehéz helyzetbe kerültél. Én alabból nem jöttem volna össze egy ilyen férfival de ez a te dolgod. Én biztos hogy teljesen megszakítanàm az anyósommal a kapcsolatot és nem mennék el vele sehova, semmilyen családi eseményre, és ha a párom ezt nem értené meg akkor erősen elgondolkoznék azon hogy mennyire vagyok fontos neki. Ha az én anyukàm ócsárolnà a férjem biztos hogy kiállnék mellette és ezt fordított esetben én is elvárom. Maximum csak akkor vinném el a gyerekemet ha az anyósom bocsànatotkerne es megprobalna valtoztatni magan. De igy eselytelen. Es nem tudom mi ertelme volt ilyen korulmenyek kozott gyereket vallalni de en szerintem adnek meg eselyt , de ha a parom ezen utan is az anyjanak ad igazat mikozben az anyja engem ocsarol szakitanek.
2016. júl. 7. 13:55
 16/22 anonim ***** válasza:
48%

Nem kéne az anyósoddal szóba állnod amig magától nem esedez bocsánatért!!!! Ezekhez õ hogy jön?????

Férjeddel ülj le, mondd el mi történt!!!! Nem tételezek rólad fel ilyet, de mondanom kell, ne ferdíts mert tr jársz rosszul!!! Ha ezekután sem változik semmi a férjeddel van a baj!!!

Alapszabály, hogy jól meg kell néznünk a párunk rokonságát!!!

2016. júl. 7. 14:00
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Miért kell a tőlünket két l-lel írni???
2016. júl. 7. 14:14
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Ez ellentéte nagyon durvának.

A durva amit nehezen lehet megoldani.

Ezt könnyebb mint könnyű.

Ne beszéljetek vele. Ennyire agyhalottakat ki kell zárni életetekből.

2016. júl. 7. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Miért kell a tőlünket két l-lel írni???"

Mert mullt idő.

:)

2016. júl. 7. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

1 -esnek!

Ne a magyar oktatási rendszert szidd.

Hozott anyagból dolgoznak.

Intelligenciát nem adhatnak, csak azt fejleszthetik, amilyen adottságaik vannak.

Aki otthonról a primitívséget, igénytelenséget, proliságot hozza, azt nehéz átnevelni.

Ezzel küszködik az oktatási rendszer, amióta általánosan kötelező mindenkinek iskolába járnia. Az a dolga, hogy tanítsa, fejlessze őket, de akinek a szülei nem dolgoznak, vagy csak elvétve, isznak, drogoznak, másokból élnek, azokat a gyerekeket nagyon nehéz, sokszor lehetetlen fejleszteni.

2016. júl. 7. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!