Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Hosszu lesz tobbi lent!

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy kezdjem. Pàrom szülei elvàltak mindgyiknek lett új férje/felesège.

Az anyja nevelte a pàromat és a tesójàt. Az anyja elköltözött a lakàsukból, és a két fiú , valamint én éltünk ott, fizettük tovàbb a lakàst. Tavaly augusztusban úgy alakult, hogy terhes lettem, ígyhàt el akartuk kezdeni külön a kis életünket, vettünk hàt egy sajàt lakàst, el is sikerült költözni. Csakhogy az anyja nem egy könnyü eset mindenbe beleszól mindent màshogy csinàlna.szülés elött màr egy hónapot a korhàzban voltam, minden nap hivogatott csesztetett, bejart hozzam hajtotta a hulyesegeit, arra megy hogy engem felidegesitsen.nagyon kikeszitett ez a hosszu kohazban toltott ido es nem is volt konnyu szulesem,megkertem mindenkit,hazamenes utan egy het pihit szeretnek, harmasban a parommal es a babaval.persze a kedves anyos kivetelevel mindenki megertette. O mar aznap ott volt delutan,es kivett egy het szabit hogy o ugyan majd ott lesz nalunk(nem kerte senki,sot) persze nem mentem ebbe bele.a baba megszuletese ota minden nap hiv van hogy tobbszor egy nap,es okoskodik beleszol mindenbe es feltekenykedik az en szuleimre.ha itt van,akkor a baba csak az o kezeben lehet amint megjon kirantja a kezembol,ha sir sem kapom vissza.nem tudom mar ep esszel kezelni a helyzetet, mar ideges vagyok ha latom, hiv.es elore felek ha jon.probalok nem ideges lenni a pici miatt,felek el megy a tejem is...de nemtudom mar mit tegyek!olyan abszurd dolgok miatt kepes felhivni..hihetetlen!!tudnatok segiteni? Van meg igy valaki??

2016. júl. 3. 15:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

-Letiltod a telefonszámát

-Csönget

a- leszarod

b- rendőrt hívsz zaklatás miatt

Az a baj, hogy az ilyeneket az életben nem vakarod le, akkor sem, ha 100x leulsz vele beszélni.

2016. júl. 3. 15:29
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Ne vedd fel a telefont. Ne engedd be! Beszélj a férjeddel, h állítsa le az anyját! Ha nem akarja, akkor te állítsd le! Ha nem húzod meg a határokat, később csak rosszabb lesz!!!! Felnőtt vagy! Állj a sarkadra!
2016. júl. 3. 15:37
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

A párod dolga lenne helyretenni az anyját. Ő mit szól ehhez a helyzethez?

Egyébként pedig felhívnám, és kerek perec megkérném, hogy ne jöjjön még egy hétig, utána pedig legyen kedves előre szólni.

Mi az hogy sír a gyerek, és nem adja vissza?

Legközelebbi ilyennél megmondod, hogy szeretnéd megszoptatni, adja vissza. Aztán megköszönöd a látogatást, és megkéred, hogy menjen haza.

Ha hív, letiltod a számát, nem veszed fel..stb.

Ha hívatlanul állít be, megmondod, hogy most nem alkalmas, és becsukod az ajtót.

Egyszer meg kell tanulnotok a sarkatokra állni és leállítani. Biztos lesz sértődés, meg minden, de lehet, hogy ez a nyugodt élet ára.

2016. júl. 3. 15:44
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Ne haragudj kérdező de ez mind a te hibád. Áruld már el hogy mégis ezeket a dolgokat mi a fészkesz fenének hagytad? Már csak ahogy olvastam felment bennem a pumpa, jól felidegesítettél.

Mi segíteni nem tudunk, te tudsz egyedül magadnak segíteni. Nem, nem vagyok ugyanígy, mert én már az első alkalomnál a kórházban elküldtem volna melegebb éghajlatra.

Mi az hogy félsz tőle, idegeskedsz, rángatja a kezedből a gyereket, 1 hétre önszántából odaköltözik? És hol volt ilyenkor a kedves férjed? Dobd ki legközelebb a p.icsába és megoldódik a baj. Vagy hagyd ezt a helyzetet tovább és majd csak tönkre mész. A telefont nem kell felvenni, beengedni nem kötelező soroljam még a lehetőségeidet? Nekem nagyon jó családom van, de még így is van hogy sok egy kicsit, zokszó nélkül bezárom egész délutánra a kaput, a telefont lehalkítom ha kettesben akarunk lenni.

2016. júl. 3. 15:49
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Párod miért nem állítja le az anyját? Nem neked kellene gyerekágyasként még anyóssal is küzdeni.
2016. júl. 3. 17:21
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

1. Minek veszed fel a telefont?Lenémítod, aztán hívogasson csak.

2. A pároddal sürgősen beszélj, hogy állítsa le az anyját, ha nem hajlandó (de remélem normális, és igen), akkor pedig először határozottan te beszélj vele, ha nem érti, dobd ki!

3. Állj a sarkadra végre!

2016. júl. 3. 18:46
 7/20 anonim ***** válasza:
nem veszem fel a telefont(ha kijelzi a számát) és nem engedem be ha akkor jön amikor nem kéne.Majd ti 2 hetente látogatjátok és ezzel törvényesen is eleget tettetek a nagyszülőnek. De komolyan minek engeded be, ja és az nem izgat ha az a válasz hogy akkor visít és társai, majd akkor max valaki ráhívja a rendőrséget a szomszédságból, én tojnám le magasról az ilyen anyóst.
2016. júl. 4. 11:33
 8/20 A kérdező kommentje:
Azóta megtortent a balhe, azt mondta soha tobbet nem keres minket, nagyon megorultem csakhogy minden rokont rank uszitott , mindenki hivogst hogy kerjunk bocsanatot es,hogy mivel o a mama , akkor johet amikor akar nem amikor engedelyt adunk ra .ma mar van 10nem fogadott hivasom es egy rakat uzenetem. Abbol amit elmondott arra kovetkeztettunk a parommal hogy feltekeny. De mindenkire aki nem o vagy az o csaladja. Az en szuleimre neheztel pedig nemjonnek surun, sot meg a baratnoimre is.
2016. júl. 5. 16:18
 9/20 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember vagy, saját élettel, saját otthonnal. Ha valaki zaklat, vagy idegesít, akkor ne találkozz vele. Ne a rokonok véleménye érdekeljen, hanem a pároddal közösen alakítsátok ki a szabályokat.

Senkinek nem kell magyarázkodnod. Egyszer elmondod, hogy mit, miért kérsz és ennyi. Utána nem kell vitázni. Tényeket közölsz és ahhoz tartod magad.

Ha az anyós nagyon beleszól az életedbe, az csakis a ti hibátok. Legyél felnőtt, és értsd meg, hogy a ti életeteket nektek kell alakítani, és nem a rokonoknak.

2016. júl. 5. 16:57
 10/20 anonim ***** válasza:
Tegyél a telefonodra hívásszűrést, néhány kiválasztott számon kívül a többivel egyszerűen nem is fogsz találkozni, hogy keresett.
2016. júl. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!