A menyem jobban ragaszkodik hozzám mint a fiam. Miert van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
42 eves vagyok a fiam 23 eves mar osszekoltoztetek a parjaval illetve hamarosan mar a menyemnek hivhatom. Az a helyzet olyan mintha a fiam nem szeretne sosem akar hazajonni a menyem jobban mellem all nem szeret vitatkozni mindig probalja elsimitani a dolgokat. A fiam szerint en csak a masik gyerekemet szeretem azal kivetelezek. Meg hogy en mindenbe beleszolok ez nem igaz a fiam sose kerdi meg hogy vagyok. Ritkan jonnek nalunk de a menyem se szokott jonni magaba de peldaul anyosomat a fiam nagyanyjat a fiam el se jot negkoszonteni szuletesnapjan csak a menyem jott be de 5 percre megkoszonteni. Nagyon osszevesztunk ezert. Mit gondoltok errol?2016. jún. 28. 12:53
51/55 anonim válasza:
De ha mar lenyirja, biztos nem sajnalnak tole egy pohár joghurtot. Eszem megall...
52/55 A kérdező kommentje:
Akkor nem nyirta a fuvet mikor kerte a joghurtot de amugy nem mindig csak azert hivom most is hivtam hogy mi a baja velem veszekedes a vege
2016. jún. 29. 15:47
53/55 anonim válasza:
Hát pont az amit csinálsz. *facepalm*
Tehát azért hogy ehessen egy joghurtot, nyírja le a füvet? HÚÚ...
Ha nekem volna ilyen értetlen anyám, már amiatt is ott hagynám. Elmondtuk jópáran, szépen hogy mi a probléma, de a fiad is valószínűleg. Nem érted meg, és egyfolytában vagy azzal zaklatod hogy miért nem jön oda, vagy azzal hogy mi baja van veled. Hát nem csoda hogy elege van az egészből.
54/55 anonim válasza:
Az a baj, hogy tényleg annyira hihetetlen ez az élethelyzet, amit a kérdező leír, de mivel ismerek kísértetiesen hasonlót, muszáj vagyok elhinni. Ezt maximum elviselni lehet, de a fiú helyében én is hasonlóan viselkednék.
55/55 anonim válasza:
A kérdés régi, a megrökönyödésem friss. Te jó ég! Kérdező! Én még ennyire buta nőt nem láttam mint Te! A mai napig azt hittem, hogy a saját anyósomnál nincs nehezebben elviselhető, de Te anyaként, és anyósként is tragédia vagy. A nagyfiadnak van/volt igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!