A menyem jobban ragaszkodik hozzám mint a fiam. Miert van ez szerintetek?
Értem.
Tehát amikor a kisfiad a joghurtot akarja megenni akkor nincs otthon, bezzeg amikor füvet kell nyírni akkor rögtön otthon lesz a családi fészekben. És meg le is tagadod.
Ennél többet nem is kell elmondani a helyzetről.
A menyed egy olyan ember aki tartja a kapcsolatot, mert azért mégis csak rokon vagy.
A fiadról megy annyit hogy örülj hogy egyáltalán a telefont felveszi neked, nem hogy elmegy hozzád.
A válaszolók többsége azt mondja hogy benned van a hiba.
A fiad azt mondja hogy benned van a hiba.
A menyed nem mondja azt hogy benned van a hiba, de azt sem mondja hogy a fiadban van.
Szerinted nem benned van.
Gondolkozz el..
DE AMI EGYEDÜL SZÁMÍT, az az, hogy a fiad nem érzi magát ott jól. Ha nem érzi magát ott jól akkor minek menjen?
Megint én :D
Nem ide írtam, de ide is leírom. Amit észre kéne benne venned az az, hogy ne azért szeressen meg tiszteljen meg legyen jó veled mert te vagy az anyja/apja/kiskutyájának nagybátyja, hanem azért mert jó ember vagy. Ha nem vagy jó ember vele szemben, akkor meg ne csodálkozz.
Ennek a szülő dolognak túlságosan nagy feneket kerítenek. Két különböző nemű ember rosszul védekezik, aztán kész. Ez volna az a nagy dolog? Vagy miért más? Mert ők direkt nem húztak gumit? Mégcsak nem is kérted hogy szüljenek meg.
Második fokozat, mert tetőd ad a fejed fölé, meg enni ad. Ez meg a kötelessége. Ha mégsem teszi, akkor meg az állam is megteszi. Egy teljesen idegen akármi. Tehát megint ott vagyunk hogy gyakorlatilag semmi különöset nem tett, és ezeket nem is te kérted tőle.
Szerintem az embereket a tetteik határozzák meg, miért kivételek ez alól a szülők? Ha anyád ok nélkül üt, szidalmaz, stb, akkor miért lesz jó ember? Mert ő szándékosan csinálta azt amit más véletlenül: szült egy gyereket? Ilyenkor nincs kettős mérce? Esetleg köszönd meg azt, amit bárhol máshol is megkaptál volna? Mert többet nem nyújtott.
A szülőt azért kell tisztelni, mert egy tiszteletre méltó ember, azért kell benne megbízni, mert érdemes, meg lehet benne bízni, azért kell szeretni mert szeret, azért kell neki segíteni, mert ő is segített neked.
Ok nélkül pofánváglak, mindennek lehordalak, rossz ember vagyok.
Ok nélkül pofánváglak, mindennek lehordalak, szeretkezek valakivel, rossz ember vagyok.
Ok nélkül pofánvéglak, mindennek lehordalak, megszüllek, jó ember vagyok.
Ok nélkül pofánvéglak, mindennek lehordalak, megszekszuáltam anyádat jó időben, jó helyen, jó ember vagyok.
Én arra szavazok hogy attól lesz valaki jó, mert egy jó ember, nem azért, mert ilyen-olyan kapcsolatban van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!