Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A menyem jobban ragaszkodik...

A menyem jobban ragaszkodik hozzám mint a fiam. Miert van ez szerintetek?

Figyelt kérdés
42 eves vagyok a fiam 23 eves mar osszekoltoztetek a parjaval illetve hamarosan mar a menyemnek hivhatom. Az a helyzet olyan mintha a fiam nem szeretne sosem akar hazajonni a menyem jobban mellem all nem szeret vitatkozni mindig probalja elsimitani a dolgokat. A fiam szerint en csak a masik gyerekemet szeretem azal kivetelezek. Meg hogy en mindenbe beleszolok ez nem igaz a fiam sose kerdi meg hogy vagyok. Ritkan jonnek nalunk de a menyem se szokott jonni magaba de peldaul anyosomat a fiam nagyanyjat a fiam el se jot negkoszonteni szuletesnapjan csak a menyem jott be de 5 percre megkoszonteni. Nagyon osszevesztunk ezert. Mit gondoltok errol?

2016. jún. 28. 12:53
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
De tud de dolgozik meg a dereka is faj meg o is ugy gondolja enyit meg erdemlunk
2016. jún. 28. 21:35
 32/55 A kérdező kommentje:
Mi neveltuk fel akkor annyit se erdemlunk eljojon minket megnezni ezt nem hiszem hogy en vvagyok a rossz. A fiam az apjaval se jon ki de jo ezt belatom az apja mindig cseszegeti ha megy a fiameknal is mondja a magaet. A menyem se szereti anyira az aposat de a menyem pedig apa nelkul nott fel meghalt az apja koran es szerethetne az aposat
2016. jún. 28. 21:46
 33/55 A kérdező kommentje:
Szerintetek mindjam meg a menyemnek hogy beszeljen a fiammal deritse ki mi a baja mert mindig azt mondja a menyem o nem tudja.
2016. jún. 28. 21:47
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, de főbe lőném az olyan szülőket, akik megcsinálnak egy gyerekez, aztán erre hivatkozva ugráltatják. Komolyan, úgy teszel, mintha érdem lenne felnevelni egy gyereket, akit te csináltál a saját kedvedre.
2016. jún. 28. 22:34
 35/55 A kérdező kommentje:
A nagyobik fiamat nem a sajat kedvemre mert sajnos sokaig magam neveltem nem is akartunk meg de mar mindegy ugyanugy szeretem
2016. jún. 28. 22:44
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Értem.

Tehát amikor a kisfiad a joghurtot akarja megenni akkor nincs otthon, bezzeg amikor füvet kell nyírni akkor rögtön otthon lesz a családi fészekben. És meg le is tagadod.

Ennél többet nem is kell elmondani a helyzetről.

A menyed egy olyan ember aki tartja a kapcsolatot, mert azért mégis csak rokon vagy.

A fiadról megy annyit hogy örülj hogy egyáltalán a telefont felveszi neked, nem hogy elmegy hozzád.

2016. jún. 29. 03:44
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

A válaszolók többsége azt mondja hogy benned van a hiba.

A fiad azt mondja hogy benned van a hiba.

A menyed nem mondja azt hogy benned van a hiba, de azt sem mondja hogy a fiadban van.

Szerinted nem benned van.

Gondolkozz el..

DE AMI EGYEDÜL SZÁMÍT, az az, hogy a fiad nem érzi magát ott jól. Ha nem érzi magát ott jól akkor minek menjen?

2016. jún. 29. 03:47
 38/55 anonim ***** válasza:

Megint én :D

Nem ide írtam, de ide is leírom. Amit észre kéne benne venned az az, hogy ne azért szeressen meg tiszteljen meg legyen jó veled mert te vagy az anyja/apja/kiskutyájának nagybátyja, hanem azért mert jó ember vagy. Ha nem vagy jó ember vele szemben, akkor meg ne csodálkozz.

Ennek a szülő dolognak túlságosan nagy feneket kerítenek. Két különböző nemű ember rosszul védekezik, aztán kész. Ez volna az a nagy dolog? Vagy miért más? Mert ők direkt nem húztak gumit? Mégcsak nem is kérted hogy szüljenek meg.

Második fokozat, mert tetőd ad a fejed fölé, meg enni ad. Ez meg a kötelessége. Ha mégsem teszi, akkor meg az állam is megteszi. Egy teljesen idegen akármi. Tehát megint ott vagyunk hogy gyakorlatilag semmi különöset nem tett, és ezeket nem is te kérted tőle.

Szerintem az embereket a tetteik határozzák meg, miért kivételek ez alól a szülők? Ha anyád ok nélkül üt, szidalmaz, stb, akkor miért lesz jó ember? Mert ő szándékosan csinálta azt amit más véletlenül: szült egy gyereket? Ilyenkor nincs kettős mérce? Esetleg köszönd meg azt, amit bárhol máshol is megkaptál volna? Mert többet nem nyújtott.

A szülőt azért kell tisztelni, mert egy tiszteletre méltó ember, azért kell benne megbízni, mert érdemes, meg lehet benne bízni, azért kell szeretni mert szeret, azért kell neki segíteni, mert ő is segített neked.

Ok nélkül pofánváglak, mindennek lehordalak, rossz ember vagyok.

Ok nélkül pofánváglak, mindennek lehordalak, szeretkezek valakivel, rossz ember vagyok.

Ok nélkül pofánvéglak, mindennek lehordalak, megszüllek, jó ember vagyok.

Ok nélkül pofánvéglak, mindennek lehordalak, megszekszuáltam anyádat jó időben, jó helyen, jó ember vagyok.

Én arra szavazok hogy attól lesz valaki jó, mert egy jó ember, nem azért, mert ilyen-olyan kapcsolatban van veled.

2016. jún. 29. 03:56
 39/55 anonim ***** válasza:
Jaj... Szóval úgy maradtál, és neveltél egy ilyen mindegy-gyereket, aztán meg vagy sértődve, hogy ez neki nem tetszik. Mondom én, hogy nagyon egyszerű lélek vagy..
2016. jún. 29. 06:59
 40/55 A kérdező kommentje:
A menyemhez meg gyalog is ment minden nap a rosz idobe is udvarolni akor az anyjahoz nem kell jonni egy heten egyszet se? Most megtudtam hetvegen csinaljak kint a hazat udvart erdekes benunket nem hivtak a menyem meg ugy valaszolt ő nem hiv ha a giam akar hovjon ez csunya dolog.
2016. jún. 29. 07:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!