Nem tudja elfogadni, hogy már nem 20 éves?
Anyósomról van szó...
Most hétvégén is jó párszor ezeket mondta: "Jajj, de sokat ettünk a hétvégén, majd jövő héten diètáznunk kell."
vagy
"Egyre csúnyább a bőröm, a változó kor miatt egyre rosszabb." stb
Ez már nem újkeletű, egyre sűrűbben mondogatja ezeket. Elején még reagàltam is rá, hogy szerintem nagyon csinos és sokan örülnènek ha így néznének ki, mert hogy sok 20-30 éves tiszta narancsbőrös. Ő vilàgéletében otthon tornázott, figyelt az étkezésére, de már ő sem fiatal, jóval 50 felett jàr. Nagyon vékony, hasa alig van, de az is csak azért, mert néha puffad. Nyilván nem olyan a bőre, mint egy 20-30 évesnek már, hiába sportol. Ezt miért nem tudja feldolgozni? Ennyire hiú? Egyébként meg sok ruhája a kínaiból van, meg minimálisan sminkeli magàt. Ezért nem értem, hogy csak az alakjára ilyen. Nekem pl jó alakom van, de nem sportolok, persze szeretnék valamit elkezdeni magam miatt. Még mindig vékonynak szàmítok, de pl megjegyezte múltkor, hogy többet már ne hízzak. Az még oké, hogy a sajàt súlyával foglalkozik, de az enyèmhez mi köze? :D
Én meg nem vagyok hiú, elégedett vagyok magammal, nem aggódom ilyeneken. :) Igazából kb ilyenek nem érdekelnek, de ha igen nem szoktam sajnáltatni magamat. :) Persze ezeket inkább nekem mondja, mivel én vagyok a nő és velem tud erről beszélni. Csak néha kicsit sok már, mikor napjába 5x panaszkodik erről, úgy, hogy nincs szégyellni valója. Anyumon bőven van felesleg, de tőle csak néha hallottam ezeket, hogy nagy a hasam vagy ilyesmi. Nekem olyan furcsa, hogy nem tudja elfogadni magát.
Szerintetek?
Nem, apósommal már nagyon régóta hàzasok. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves 4-es!
Sokat ér vele, hogy így néz ki, ha így sem tudja elfogadni magát.
Akkor meg mindegy.
Szerintem ebben nincs semmi rossz.
És nem kortól függ. Ilyet egy 20 éves is mondhat, hogy na a héten sokat ettem, jövő héttől odafigyelek. Akkor miért baj, ha egy idősebb is még szeretne odafigyelni magára.
És az miért baj, ha valaki elmondja, hogy hát már nem olyan a bőre, mint fiatalon?
Ha másról is lehet vele beszélni, akkor ebben nincs semmi túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!