Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » S. O. s. Valami ötlet?

S. O. s. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel van egy 4honapos kis fiunk. 3an élünk. Ismet terhes a párom. Szeretnénk el vetetni. Anyós egyedül aki szoba jöhet hogy vigyáz a kis fiunkra amig párom a kórházban van. Csak az a bökkenö hogy nagyon abortusz ellenes, ezert valamit ki kell talalni hogy miert vigyázzon a babára abban a 2 napban. Mit kéne kitalálni neki?? Kórház nem jo mert biztos be jonne látogatni. Valami ötlet?
2016. jún. 24. 17:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Titeket kellett volna elvetetni.
2016. jún. 24. 17:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Vártam már az abortusz ellenes szent beszédeket is de leccives amit kérdeztem abban probaljatok segiteni.
2016. jún. 24. 17:59
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Hány évesek vagytok? Dolgoztok? Szerintem az lenne a legjobb, ha elmondanátok az igazat. Mert mi van ha pl utólag kiderül az egész...? De ismerek énis nagyon abortusz ellenest, aki azt is megölné már, akiben csak felvetődik ez, megértelek titeket. Esetleg mondhatnátok azt, hogy elutaztok kikapcsolódni, nyaralni.
2016. jún. 24. 18:06
 4/17 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az elsőnek sem az abortusszal volt baja,hanem azzal,hogy mi a szarért nem lehet gumit,fogamzásgátlót vagy megszakításos módszert alkalmazni,ami ráadásul ingyen van? Innentől ez lesz pár havonta míg párod bele nem szakad?
2016. jún. 24. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

vidéki rokon ...

egy kivizsgálás ...

kettesben szeretnétek lenni kicsit mert ezer éve nem volt olyan

amúgy reggel bemegy és délután kijön

szal nem kell két nap hozzá

2016. jún. 24. 18:36
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Te miért nem tudsz vigyázni a kisfiatokra?
2016. jún. 24. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

tényleg hülyék voltatok, mindenféle bántás nélkül mondom.

szoptatás alatt is ugyanúgy teherbe lehet esni.

ha már így alakult és biztosan elveteti,akkor vigyázz te a gyerekre amíg a párod kórházban van.

de amúgy nem is értem,hogy felnőttek vagytok. nem kell annyira titkolózni.ha nem akarjátok elmondani,akkor nem kell.de felesleges hazudozni miatta.

2016. jún. 24. 18:44
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
7# vagyok. ha más nem akkor felbéreltek egy bébiszittert arra a pár órára.
2016. jún. 24. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Vigyazz te a gyerekre nyugodtan. Nem kell hozza a nagymama. Nekem negy honapos a fiam, el se tudom kepzelni, hogy terhes legyek, meg alig vagyok tul az elozon, ezert vedekezunk. Pedig nem ritkan vagyunk egyutt, de az ember szanjon mar erre egy kis penzt. Ha az embriot nem sajnalom, legalabb a gyerekes anyjat sajnalnad, akit meg fognak muteni, pedig 4 honapja szult.:/
2016. jún. 24. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
9-es vagyok, nem sajnaloD, azt akartam irni termeszetesen
2016. jún. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!