Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is szemét?

Szerintetek is szemét?

Figyelt kérdés
2 hete derült ki hogy terhes vagyok,ez a 10. héten volt. most ugye 12 hetes vagyok, fáradt vagyok, hányingerem van... anyósékkal lakunk, ő meg azóta direkt csesztet hogy ezt csináld meg, azt csináld meg, menj el a boltba, a postára stb stb... eddig fele ennyi dolgot sem kért... direkt csinálja szerintem... arra játszik hogy elvetéljek vagy mi?
2016. jún. 12. 10:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Elmenni a postára, boltba nem nagy szám. Ennyi mozgás kell.

Kivéve ha cipekedni kell. Akkor azt csinálja meg a férjed.

2016. jún. 12. 11:29
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
A kérdés szempontjából teljesen lényegtelen, ki lakik kinél. Nem az anyós dolga a kérdező két gyerekéről gondoskodni, azoknak bevásárolni, gondoskodni a villanyszámláról. Szomorú, ha figyemeztetni kell valakit, hogy hé, mert terhes vagy, a két nagy még enne, húzz el a boltba.
2016. jún. 12. 11:34
 13/23 A kérdező kommentje:
nem azért írtam hogy ellátom a 2 nagyobb gyerekemet is, mert megterhelő számomra, hanem mert írták feljebb hogy majd ha lesz tesó úgy sem feküdhetek egész nap... én sem akarok feküdni,sőt. dolgozom is, egyelőre eszem ágában sincs eljönni hogy henyélhessek egész álló nap. viszont anyós itthon van, nem öreg, 60 éves... ő nehogy már ne tudjon bevásárolni, úgy hogy 0 azaz NULLA forintot ad nekünk, azért hogy itt lakik. ez még oké, ne szálljon be a rezsibe, de a kajáját meg a sörét ne várja már el hogy mi vegyük aztán még cipeljem is haza... nem akartam ennyire belefolyni, de már felidegesítettem magam rajta... a férjem dolgozik reggeltől estig, valamivel várnom kell, nem ehet minden nap hideg kaját... a gyerekek is esznek az iskolában, de farkas éhesen jönnek haza, olyan nincs hogy ne legyen kaja. nyilván akkor is megoldanám ha anyós nem lenne itt, akkor is busszal járnék a közértbe csak így dühítő hogy semmit nem csinál és még annyi empátia sincs benne hogy elszalad bevásárolni.
2016. jún. 12. 12:15
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem zavarod el őt? Tudod, mikor pattogtatna valaki a saját házamban! Vedd át a kezdeményezést, írd össze, mit hozzon a boltból, mit intézzen el, mire hazaérsz, mert nem érzed jól magad, bőven elég a meló, a 2 nagyobb ellátása és a házimunka. Ha a férjednek panaszkodik, közöld vele is, hogy bátran osszák el egymás között a tennivalókat, mert te nem fogod elvégezni. Állj a sarkadra, hamarosan 3 gyerekes családanya leszel, épp ideje, hogy kilépj a Hamupipőke-szerepből.
2016. jún. 12. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Kár, hogy az eredeti kérdés egészen más, mint amit azóta írogatsz...
2016. jún. 12. 12:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Értem hogy nem lehet kirakni, de mire fel ugráltat?

Te meg mire fel ugrálsz?

Mondd neki, kedvesen, szépen, hogy NEM!

2016. jún. 12. 14:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Bocsi, 1-es vagyok, a kérdésnek köze nincs a további kommentjeidhez.

Nem az nem normális, hogy 2 naponta cipekedj de minek kell 2 naponta ennyi minden.

Férjed apósod anyosod is segithet

2016. jún. 12. 18:42
 18/23 anonim ***** válasza:
38%

"Kár, hogy az eredeti kérdés egészen más, mint amit azóta írogatsz..."

Jó, hát nem olyan válaszok jöttek, mint amit várt, így muszáj volt gyorsan "kiegészíteni"..

2016. jún. 12. 20:41
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
ne szülj a nyakára
2016. jún. 12. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
nem a nyakára szül. Anyós lakik náluk, nem fordítva.
2016. jún. 13. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!