Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan szól bele anyósom a...

Jogosan szól bele anyósom a dolgokba?

Figyelt kérdés
Egy családi összejövetelen voltunk,ahol a kelleténél egy kicsivel többet ittam, mint szoktam. Általában 1 pohár pezsgőnél nem iszom többet, most két pohárral ittam, jó kedvem lett tőle, de nem voltam részeg. Anyósom ezt egyáltalán nem nézte jó szemmel és ott mindenki előtt elhordott egy részeges k---vának, amiért többet ittam, mint szoktam. Én azonnal elmentem, a férjem ott maradt még, jó nagy veszekedés lett a dologból, a férjem megvédett engem, azóta nem is beszél anyóssal
2016. máj. 22. 22:31
1 2
 11/17 omba ***** válasza:

#9, te hányadiknál jársz?

Vagy melyik kérdésre próbálsz válaszolni?

A kérdezőnek meg, az az egyetlen pozitívum eben, ahogy a férjed viselkedik. Az a fontos, az anyós meg nem.

Én elég sokáig voltam piás társaságban, két pohár pezsgőtől senki nem lett még kínosan részeg, az, hogy többet beszéltél, meg nem gáz - ezért részeges k_nak nevezni viszont hatalmas bunkóság.

2016. máj. 28. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Amíg a teljes kérdést el nem olvastam, azt mondtam volna, hogy az anyós semmibe sem szól bele jogosan.

Még a kérdést olvasva is efelé hajlottam, de volt egy elszólásod, ami elgondolkodtatott: "nem emlékszem mindenre"

Akkor azért volt ott filmszakadás. Nem biztos, hogy pl egy józanabb életű család jó néven veszi, ha valaki felönt a garatra. Nyilván nem tudhatom, hogy milyen életet éltek, ahogy azt sem, hogy beszédesebb kedvedben miket mondtál. De ha úgy viselkedtél, az kiválthatotz rosszallást, még ha a k...zást kicsit erősnek is érzem.

Azt meg fogadd el tényként, hogy az anyós-meny viszony ritkán felhőtlen. Te vagy az a személy, aki elvetted tőle a kicsi fiát. Bőven elég ez ahhoz, hogy vetélytársat lásson benned.

A legokosabb az lenne, ha ezt ti ketten tisztáznátok kulturált ember módjára, bem pedig mindenféle közvetítő útján. Felnőtt ember vagy, el lehet mondani, hogy ha valami olyat tettél, akkor elnézést kérsz, (nem fog leesni a korona a fejedről tőle) de nem érted, mivel szolgáltál rá a k...ma jelzőre.

Lehet ezt így is...

2016. máj. 30. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az elütésekért bocs, remélem így is érthető voltam.
2016. máj. 30. 11:50
 14/17 omba ***** válasza:
58%

#13, ez a szerencseszámod, ugye? Teljesen érthető, amit írtál, egy rosszindulatú alak vagy... az ilyenek rákban szoktak meghalni.

Azt írtad, elolvasta a kérdést, meg a kérdező későbbi kommentjét is: Csak két mondat belőlük:

"Általában 1 pohár pezsgőnél nem iszom többet, most két pohárral ittam" - miféle filmszakadásról vizionálsz?

"Nem, mindenre emlékszem, " - mindenre emlékszik, vágod?

Érdekes is volna két pohár pezsgőtől...

Csontrák? :D

Az kínosan hosszú, és fájdalmas. Közben elgondolkodtatsz, hogy ezek mire voltak jók?

2016. máj. 30. 12:18
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, igen, én vagyok a rosszindulatú, mert arta biztatom a kis hölgyet, hogy esetleg próbáljon felnőttként viselkedni és talán beszélje meg a két érintett a problémát.

A kérdező reagálásában nem tűnt fel a vessző (ami alapvetően megváltoztatja a mondat jelentését), elismerem. Ettől függetlenül ennek nem ez a rendezési módja.

Ez ám a rosszindulat, tényleg.. Na, máris több időt pazaroltam rád a kelleténél...

2016. máj. 30. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:
#15, azért ezt már a Bánk bán óta ismerjük.... :D
2016. máj. 30. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy minden anyós-meny párbeszéd hasonlít a Tiborc mintára. Csak ki kéne próbálni...
2016. máj. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!