Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lányok /Fiúk! Van itt valakine...

Lányok /Fiúk! Van itt valakinek extra rossz anyósa?

Figyelt kérdés
Ha igen miért olyan veletek mit követtetek el miert nem szeret titeket? Es mik azok a dolgok ami miat megkapta a "rossz anyós "nevet:D ...azénanyósom nagyon bunkó velem,köszönni sem tud nekem...

2016. máj. 20. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
10. Nincs mit tenni, Peti az o Huffnagel Steveje :-)
2016. máj. 22. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Oh nekem "drága jó" anyósom van :) A férjem bátyának, a felesége is imádja, és én is. Hogy miért? Nos a kapcsolatunk elején még kifejezetten kedves volt, sőt gyakorlatilag, mint két barátnő mindenről eltudtunk beszélgetni, volt amikor egyedül mentem át hozzá és egy fél napot beszélgettünk. (nem túlzok) Én még ekkor főiskolára jártam, nyilván nem az első gyerekszülés egy egyetemista/főiskolás fiatal lány életében. Amikor én mondtam neki, hogy én diploma után pár évet fogok dolgozni csak utána vállalok gyereket, akkor ő vont engem kérdőre, hogy mégis én egyáltalán, hogy merem nőnek nevezni magam. Mondta ezt nekem egy 3(!) diplomás nő, aki 28 évesen szülte az első gyerekét. Itt nem volt vége a mesének :) Amikor a férjem megkérte a kezemet, a páromat félre hívta, hogy és "diszkréten" meg kérdezte, hogy minek vesz el, ha én úgy sem ajándékozom meg unokával. Megvolt az esküvő, és jó messzire 230 km-re költöztünk. :) Elkezdtünk építkezni, anyuka drága jött meg nézni, az épülő házat és persze kérdőre vont minket, hogy nekünk minek ekkora ház, kit akarunk mi még odaköltöztetni? Összevesztünk, lényeg utazott oda-vissza kb. 6 órát, hogy 20 percig ócsároljon minket. Manapság már csak évente 2-szer 3-szor megyünk el hozzájuk. Viszek/viszünk neki virágot, a párjának bort, megebédelünk pici beszélgetés, ha már nagyon nem bírom, amit beszél kimegyek a kutyával játszani, vagy a párjával beszélgetek. Ha már nagyon fagyos a hangulat, akkor a párom rögtön mondja: "Na jó mi megyünk, még megyünk másokhoz is és hosszú az út." Így aztán hamar túl vagyok rajta. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, aki hasonló helyzetben néha-néha elmentek a pároddal viszel neki egy kis virágot, kis csokit, nem mész bele vitába és kibírható. Viszont, ha nagyon durva helyzet, akkor inkább kár erőlködni, elvégre a párod édes anyja, az ő dolga elsősorban látogatni, de ezt tényleg már csak, akkor ha nagyon menthetetlen már a helyzet. Remélem tudtam segíteni. :)
2016. máj. 22. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Jelen :D De nekem apósból is kijutott...

Azt akarják hogy a velük éljünk amíg ők élnek, mindent mi finanszírozzon nekik és úgy ugráljunk ahogy ők fütyülnek (ellenezték az elköltözést, hajtogatják: " ide is szülhetsz, elleszünk, anyós elmegy gyes-re helyettem ám") mellé anyós kibeszélős, illemet nemismerő, veszekedés szító, haszonleső. Após meg igazi mindenkit lenéző, igazi pesszimista, semmit nem tudó (aki el mer múlni 50 és jobban néz ki nála vagy nem beteg, mert neki van jópár gondja... az úgyis meghal pár hét múlva stb.) és természetesen nincs ezen kívül más téma a világon. :))

2016. máj. 23. 19:56
 14/15 anonim válasza:
57%

En olyan mazlista vagyok anyos jelolt teren. A volt anyosom szo szerint meg akart olni. Sajnos ott elegge rossz volt a helyzet mert noverem baratjanak testverevel voltam egyutt. Noverem pedig imad hazudni. Eletemben eloszor mentem le hozzajuk mert nagyon messze laktak tolem. Utolso ott toltott napomon el kellett menekulnom toluk majd ra par honapra bevallotta hogy ha elotte alltam volna kest ragad es leszur. Utana ugy tett mintha mi se tortent volna. (tudom megfogon kapni hogy kamu de sajnos nem.) a nonek alapbol voltak problemai es ugy erezte rajtan lesz a legjobb levezetni. Szerencsere 2 ev elteltevel a kapcsolatom abba maradt.

A mostani parom anyukaja pedig imad beleszolni a dolgainba es leszolni. Az en szuleimet kritizalni hogy felre neveltek .. Szerencsere o is messze lakik tolem, szoval nem kell tul gyakran elturnom a beszolasait kritikajat. Pedig en nagyon szerettem ot eleinte.

2016. aug. 7. 13:52
 15/15 anonim válasza:
73%
Itt vagyok én is!!!az én anyósom olyanokkal jön hogy milyen okosnak hiszem magam közben meg egy buta liba vagyok..meg ha valamit nem úgy csinálok ahogy mondja akkor is...nagyon lekezelően beszél mindenkivel meg mindenkit gyökérnek néz...
2017. márc. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!