Lányok /Fiúk! Van itt valakinek extra rossz anyósa?
Jelen :D De nekem apósból is kijutott...
Azt akarják hogy a velük éljünk amíg ők élnek, mindent mi finanszírozzon nekik és úgy ugráljunk ahogy ők fütyülnek (ellenezték az elköltözést, hajtogatják: " ide is szülhetsz, elleszünk, anyós elmegy gyes-re helyettem ám") mellé anyós kibeszélős, illemet nemismerő, veszekedés szító, haszonleső. Após meg igazi mindenkit lenéző, igazi pesszimista, semmit nem tudó (aki el mer múlni 50 és jobban néz ki nála vagy nem beteg, mert neki van jópár gondja... az úgyis meghal pár hét múlva stb.) és természetesen nincs ezen kívül más téma a világon. :))
En olyan mazlista vagyok anyos jelolt teren. A volt anyosom szo szerint meg akart olni. Sajnos ott elegge rossz volt a helyzet mert noverem baratjanak testverevel voltam egyutt. Noverem pedig imad hazudni. Eletemben eloszor mentem le hozzajuk mert nagyon messze laktak tolem. Utolso ott toltott napomon el kellett menekulnom toluk majd ra par honapra bevallotta hogy ha elotte alltam volna kest ragad es leszur. Utana ugy tett mintha mi se tortent volna. (tudom megfogon kapni hogy kamu de sajnos nem.) a nonek alapbol voltak problemai es ugy erezte rajtan lesz a legjobb levezetni. Szerencsere 2 ev elteltevel a kapcsolatom abba maradt.
A mostani parom anyukaja pedig imad beleszolni a dolgainba es leszolni. Az en szuleimet kritizalni hogy felre neveltek .. Szerencsere o is messze lakik tolem, szoval nem kell tul gyakran elturnom a beszolasait kritikajat. Pedig en nagyon szerettem ot eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!