Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek is rossz a Sopiana...

Szerintetek is rossz a Sopianae EXTRA dohány?

Figyelt kérdés
Akár a kék, akár a barna szerintem borzasztóan rossz, holott a sima kék és barna szerintem elég jó.
2014. ápr. 28. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:

a világoskék csomagos dohányra gondolsz? mert az egy okádék.

a többi jó szerintem

2014. ápr. 29. 15:09
 2/9 A kérdező kommentje:
igen, de van barnában is extra és ugyanolyan rossz
2014. máj. 1. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Kár értük... az Extra dohányok hulladékok. A hagyományos Szofi dohányokat szeretem de inkább veszek mást amiből több jön ki.
2014. máj. 1. 20:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit érdemes venni szerinted?
2014. máj. 1. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Pall Mall, Multifilter, Marlboro

Ez a három a kedvencem, legtöbbször piros Marlborot veszek. Nem olyan olcsó (40g-1250) de kijön belőle kb. 70 szál, tehát már jobban megéri mint a sima Szofi.

2014. máj. 2. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
fesztivál extrát vettem mert csak az volt abba kellemesen csalódtam az nagyon jó :O
2014. máj. 3. 00:02
 7/9 anonim válasza:

A Sophianae az, amelyik nagyszemű?

Én nagyon nehezen tudom betölteni. Betudom, de nem megfelelően keményre a nagy szemei miatt

2016. máj. 21. 01:14
 8/9 Angyalnyomó válasza:
Egyáltalán mit jelent az EXTRA? Én most véletlenül nem kék austin hanem extra austin dohányt vettem.
2021. ápr. 10. 11:30
 9/9 anonim válasza:
Extra rossz. Nem éri meg vacakolni vele. Akárhogy igyekszem teletömni, egy 2 - 3 perc alatt elfüstölő, jellegtelen ízű cigaretta a végeredmény.
2022. febr. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!