Anyósom csak szerintem "orvosi eset"?
Nem lenéz titeket... csak ilyen. orvosi este, de hát annyira nem súlyos, hogy tényleg az lenne.
Fukar, spórolós, de emellett jószívű szeretne menni.. és hát 70 éves.
Viseljétek türelemmel, a kuka meg jó helye ezeknek a finomságoknak.
Csak mindenáron adni szeretne valamit, örül, ha meglátogatjátok, ezért örömében mindent rátok sóz :)
Idegesítő, de nem rosszindulatból csinálja.Nálunk is van ilyen idős rokon a családban, ő félig elhasznált tusfürdőket, mosogató- és mosószereket szokott csomagolni, ha meglátogatjuk.Nem tudjuk lebeszélni, hogy nem kell,ne adja ide.
Viszont az anyósomnak volt egyszer olyan húzása, esküvőnk utáni első karácsonykor, hogy maguknak vett 100000-ért márkás ágyneműgarnitúrát, velem meg közölte, hogy nekünk adjaa régi, kb. 10 éve használatban lévő paplant,párnát.Intelligensen közöltem,hogy köszönjük,nem kérjük,de azt hiszem,a döbbenet, undor kiülhetett az arcomra,mert a férjemnek panaszolta később.De azóta sem akarta elhasznált cuccait ránk sózni.Nála viszont nem gondoltam, hogy jóindulatból adná,hiszen előtte nem sokkal közölte, hogy majd a gyerekünknek, ha lesz, ő nem tud semmit venni, mert nincs pénzük.Rá 2 hétre vette, hogy ezt mondta,vette ezt a garnitúrát.
Volt anyósom ugyanez. Lejárt csokikat kaptam a születésnapomra. De neki nem kell semmi. Minden megromlott nála, mert begyűjtötte, nem dolgozta fel, konyhán dolgozott amúgy, minden kellett neki, ami mozdítható volt, nehogy másnak is jusson.
Nem véletlenül van ott a volt szó a szöveg elején! :)
A kilences véleményét osztom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!