Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom csak szerintem "orvosi...

Anyósom csak szerintem "orvosi eset"?

Figyelt kérdés
Fura egy asszony, ami az adok-kapokot illeti. Akárhányszor találkozunk, mindig elhalmoz minket minden "földi jóval". Általában kajákról van szó. Ezek nagy többségének a szavatossága vagy le van járva, vagy egyszerűen olyan ócska, amilyeneket ritkán kapni. Ha nem akarjuk elfogadni, akár fél óráig is képes erőltetni. Múltkor párommal már megelégeltük, és ő szólt neki, hogy "anyukám, az a (előrecsomagolt) szalonna, már nem volt jó."- Ja, az? Azt még karácsonyra vettem. (Ez kb két hete történt; tehát még tisztában is volt vele, hogy nem jó). Ez vissza: Ha mi adunk neki bármit alkalmakra (szülinap, névnap) általában azonnal lehúzza: "Nem szeretem a bonbont" "jó nagy hülyeséget vettetek (ez egy szép szakácskönyv volt, imád főzni). "A kávét majd odaadom a nővéremnek". A karácsonyra kapott órát megköszönte, elvitte, majd pár nap múlva visszajött, és egyszerűen visszarakta a fa alá. Szerintetek? Hogyan lehet ezt kezelni sértődés nélkül? Ismer valaki hasonló embert?

2016. máj. 18. 18:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek szerint nem csak az én anyósom ilyen :-) Csak azért is furcsa, mert különben nem tűnik szenilisnek, jól is tartja magát, kinézetre is kevesebbnek látszik vagy tíz évvel a koránál.
2016. máj. 19. 10:15
 12/14 omba ***** válasza:
63%

Nem lenéz titeket... csak ilyen. orvosi este, de hát annyira nem súlyos, hogy tényleg az lenne.

Fukar, spórolós, de emellett jószívű szeretne menni.. és hát 70 éves.

Viseljétek türelemmel, a kuka meg jó helye ezeknek a finomságoknak.

2016. máj. 22. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak mindenáron adni szeretne valamit, örül, ha meglátogatjátok, ezért örömében mindent rátok sóz :)

Idegesítő, de nem rosszindulatból csinálja.Nálunk is van ilyen idős rokon a családban, ő félig elhasznált tusfürdőket, mosogató- és mosószereket szokott csomagolni, ha meglátogatjuk.Nem tudjuk lebeszélni, hogy nem kell,ne adja ide.

Viszont az anyósomnak volt egyszer olyan húzása, esküvőnk utáni első karácsonykor, hogy maguknak vett 100000-ért márkás ágyneműgarnitúrát, velem meg közölte, hogy nekünk adjaa régi, kb. 10 éve használatban lévő paplant,párnát.Intelligensen közöltem,hogy köszönjük,nem kérjük,de azt hiszem,a döbbenet, undor kiülhetett az arcomra,mert a férjemnek panaszolta később.De azóta sem akarta elhasznált cuccait ránk sózni.Nála viszont nem gondoltam, hogy jóindulatból adná,hiszen előtte nem sokkal közölte, hogy majd a gyerekünknek, ha lesz, ő nem tud semmit venni, mert nincs pénzük.Rá 2 hétre vette, hogy ezt mondta,vette ezt a garnitúrát.

2016. máj. 24. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt anyósom ugyanez. Lejárt csokikat kaptam a születésnapomra. De neki nem kell semmi. Minden megromlott nála, mert begyűjtötte, nem dolgozta fel, konyhán dolgozott amúgy, minden kellett neki, ami mozdítható volt, nehogy másnak is jusson.

Nem véletlenül van ott a volt szó a szöveg elején! :)

A kilences véleményét osztom!

2023. aug. 19. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!