Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak szerintem idegesítő?

Csak szerintem idegesítő?

Figyelt kérdés
Anyósom rendszeresen lementi a képeket amiket kirakok a gyerekről,magunkról és felteszi a a saját oldalára,de vmi kis hülye mesét is kitalál. Pl a kislányom kapott fagyitölcsért,az egyik képen rajta is volt. És ő már ugy rakta fel h oda irta a kisunokám megette az egész csoki fagyit,csak a tölcsér maradt. Vagy le lett fotózva a szülinapi tortája meg hogy kicsit legörbült a szája,mert nem engedtük hogy belemásszon az egész tortába. Elég vicces kép volt,és anyósom ugy rakta fel hogy sirok mert anyáék ették meg a tortámat. Vagy mikor párommal egymás mellett vagyunk csak ketten,azt is fel rakja ilyen szöveggel,hogy boldogok vagyunk mert lepasszoltuk a nagyinak a gyereket.
2016. máj. 9. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk sztorik nincsenek, de anyósom a titkos csoportból töltögeti, amit direkt a családnak csináltunk, hogy ott osszuk meg a képeket. Nos nem véletlenül teszem oda, nem szeretném, hogy tele legyen a fiammal az internet már 2,5 éves korában. Ráadásul nem is csak az ismerősei látják, hanem totál publikus. Nem tudom, ez ilyen idióta falusi szokás, hogy mutogatni kell mindent és mindenkit. Nem tudom, mi lenne a megoldás, de az nyilván nem opció, hogy nem kap képet az unokájáról, mert elég messze lakunk.
2016. máj. 9. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked. [link]

Miért kell egyáltalán kirakni? Mutasd meg annak akire tartozik.

2016. máj. 9. 16:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonlók miatt nincs 2 éve facebookom. Nekem is a saját privát képeim nyilvános megosztása, ill chaten"a hahó, itt vagy, miért nem válaszolsz, hisz online vagy, hahó, hallod, itt vagy?!" típusú"zaklatások" tették be a kaput. Sokkal nyugodtabb az életem azóta, merem ajánlani :)
2016. máj. 9. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

1. abbahagyod és nem teszel ki több képet.

2. letiltod az anyósodat.

3. beszélsz vele.

4. beszélsz a férjeddel,hogy beszéljen vele.

2016. máj. 10. 01:05
 15/16 anonim válasza:

"Ne rakj fel több képet a családról , hogy ne legyen mit lementenie.Vagy tedd te is ugyanezt fordítva az ő lementett fotóival."

Ennek a válasznak a második fele nagyon tetszett. Ha tényleg nem lehet diplomatikusan megoldani a helyzetet, én biztos elkezdenék kirakosgatni anyósról képeket olyan aláírásokkal, hogy "Örül nagyi, mert bár beleesett a protkója a kutyasz@rba, meg se érezte az ízét". Már persze úgy, hogy csak ő lássa, ne neked legyen égő. :D

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, nem értek egyet azokkal a válaszolókkal, akik itt rögtön azzal jöttek, hogy erre az a megoldás, hogy ne rakj fel egyáltalán képet a gyerekről, meg hogy "ne élj a facebookon". Egy bolond öregasszony kifejezetten degradáló baromságokkal reposztolja a képeidet és akkor még te vagy a hibás, amiért mertél létezni szociális médián? Hülyeség. Egyszerűen tiltsd le, max megsértődik, kabumm, sokat nem vesztesz vele.

2016. máj. 27. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell a facebookra kitenni mindent. Én se a kapcsolatomat, se a házasságomat és még a gyermekem születését sem raktam ki és a jövőben nem is fogom. A facebookot csak saját szórakoztatásomra. Pl autós, motoros vagy egyéb társadalmi csoportokba való belépőként használom. Lehet hirdetni, eladni, venni, társalogni. A családomat sosem adnám ki. Engem még irritál is ha valaki ennyire túlzásba viszi.
2016. jún. 8. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!