Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki járr már hasonló cipőbe?

Ki járr már hasonló cipőbe?

Figyelt kérdés

Az anyósommal hadilábon állok.

Van két gyerekem nemrég költöztünk és még arra nem vette a fáradtságot kijöjjön. Tőle 10 km lakunk.

Ami még bosszantó hogy a férjem volt feleségével szoktak néha diskurálni.

Nekem van egy stilusom ami elég nyers igy mikor már betelt a poharam kiadtam magamból!

Azelőtt soha egy rossz szót nem szóltam.

Na most ami engem felháborit hogy a férjem csaladja inkább beszél a volt nejjel mint velem. Kávézasok stb...

Mostanában kivan nyalva a poponk mióta elmondtam neki a magamét, de ismét tett hátsó lépést hogy a volt nejjel beszélgetett.

Mondtam a férjemnek ne haragudjon ram de nem akarom látni egy jó darabig az anyját.

Az unokait felhivhatja o lemehet nyugodtan de engem keruljon el.

Mit tanacsolnatok ez ugyben nekem?

2016. máj. 5. 10:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

De miért ilyen fontos neked az anyós?

Attól, hogy a férjed elvált az előző feleségétől, ők miért ne szerethetnék egymást?

Nem látom ebben a hátbatámadást.

Örülj a családodnak, mások életét meg hagyd békén.

2016. máj. 6. 07:19
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerethetik az nem lenyeg de kozben egeti a ferjemet meg engem es ugyan ez vonatkozik a csaladjara is sot a munkahelyre is bejar vagy jart leegetni minket.

Azert nem szivelen ezt a dolgot, de huztam egy falat es lezartam

2016. máj. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!