Ki járr már hasonló cipőbe?
Az anyósommal hadilábon állok.
Van két gyerekem nemrég költöztünk és még arra nem vette a fáradtságot kijöjjön. Tőle 10 km lakunk.
Ami még bosszantó hogy a férjem volt feleségével szoktak néha diskurálni.
Nekem van egy stilusom ami elég nyers igy mikor már betelt a poharam kiadtam magamból!
Azelőtt soha egy rossz szót nem szóltam.
Na most ami engem felháborit hogy a férjem csaladja inkább beszél a volt nejjel mint velem. Kávézasok stb...
Mostanában kivan nyalva a poponk mióta elmondtam neki a magamét, de ismét tett hátsó lépést hogy a volt nejjel beszélgetett.
Mondtam a férjemnek ne haragudjon ram de nem akarom látni egy jó darabig az anyját.
Az unokait felhivhatja o lemehet nyugodtan de engem keruljon el.
Mit tanacsolnatok ez ugyben nekem?
Nem szolok en neki kivel traccsol de nem szeretem ha szinhazat varazsol....
Meg hatulrol tamad...
Okot se adtam a csaladjanak mert mindig kedvesen beszelgettem veluk meg a kimentunk hozzajuk. Egy rossz szavam nem volt soha hozzajuk de tenyleg.
Mindegy letojom.
Koszi a valaszokat!
De szar lehet ilyen féltékenységgel élni!
A kommentjeidet olvasva meg még egy pszihomókus is bőven rádférne, mert elég undok ideggörcsnek tűnsz...
Nem látok problémát ebben a helyzetben, leszámítva, hogy betegesen feltékeny és irigy vagy az exnejre, mert öt szeretik még mindig, téged meg nem! Vele traccsolnak, vele kávéznak stb.
Hogy mit tanácsolok? Ne legyél ilyen karótnyelt, ès légy te is kedves az emberekkel. Tudod, amilyen az adjonisten.... Amíg csak így fröcsögsz én se lennék rád kíváncsi!
"Nem eroltetem csak bosszant a telefonba meg eloadja magat meg a facebookon osztja a gyerekek kepeit, amivel nem lenne bajom ha neha elobe is latna oket de igy hanyingert kapok."
Mi meg tőled kapunk hányingert. Vidd el őket hozzá és akkor élőbe is fogja látni őket. Vagy ez túlságosan megterheli a sérült idegeidet?
Azért arra kíváncsi lennék nektek ez hogy esne!? Mit kell itt álszenteskedni? Titeket is zavarna, ha a párotok családja sz*rna a fejetekre! Vagy nem? Vagy a gyereketekre...! Szégyelljétek magatokat amiért így leugatjátok a kérdezőt! A ti családotok biztos tökéletes!
Kedves Kérdező!
Az csak egy dolog, hogy néha nyers a stílusod! Te ilyen vagy és kész! Aki szeret az így is szeret! Nyilván van aki nem...és? Hagyd! Komolyan ezen idegesíted magad? Hagyd őket...hidd el sokkal jobban fogod érezni magad! Sajnálom, hogy a volt asszony még mindig jelen van az anyósod meg a sógornőd életében, de a férjedében nincs :) Hát nem ez a lényeg? :)
Tényleg ne foglalkozz velük! Ne savanyodj be, mert azzal csak örömet szerzel nekik..! Kitartás!!!
milyen jogon mondod meg hogy ő kivel barátkozon
ha meg alapból nehéz eset vagy mit csodálkozol hogy kerül pláne nem játszik neked ingyen bébiszitert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!