Mit lehet kezdeni a mániás anyóssal?
Figyelt kérdés
Szóval, az anyós nem 100-as, öregkori butulás. De mindig random időpontokban bejön hozzánk kulcscsal és elmosogatja az edényeket, pedig mi kérjük hogy jelentse be legalább hogy mikor jön, mert mintha betörő lenne a házban, egyszer paprika spray-vel mentem ki. egyszer közösülés idejével párhuzamosan jött be. Zárcserén gondolkodtam, de megsértődne ha nem kapna kulcsot2016. ápr. 30. 14:54
11/12 anonim válasza:
Ilyen helyzetben nem szabad azt nézni, hogy megsértődik, mert ezzel tönkreteszi az életeteket. Ha nem érti, hogy hívás nélkül nem megyünk, pláne nem mosogatunk, nyúlunk mások holmijához, akkor drasztikus módszerrel kell megakadályozni. Ez pedig nem más, mint hogy nem adtok kulcsot neki. Ha megsértődik, sértődjön! Ellenkező esetben tűrjétek el!
12/12 anonim válasza:
Paprikaspray, k jó :))) de jót nevettem, én is veszek egyet. De kulcsot soha nem fogok neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!