Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kinevetni a másikat, mert...

Kinevetni a másikat, mert rekedt/nincs hangja éppen?

Figyelt kérdés

Én vagyok rosszul beállítva vagy tényleg teljesen rendben van, hogy kinevetjük a másikat mert beteg volt és be van rekedve/nincs hangja?

Beteg voltam és már csak köhögök és néha elmegy a hangom. Ebédelni mentünk anyósékhoz tegnap amikor be voltam rekedve és amikor kérdezett valamit, válaszoltam és elment a hangom a végén. Erre elkezdett nevetni rajtam, de úgy hogy fogta a mellkasát, vörös lett a feje már és hullottak a könnyei, hogy ez milyen vicces! Elég kellemetlen volt az egész, nem hogy így. Férjem rendre utasította, hogy viselkedjen, lesz ő még olyan helyzetben, hogy mi is nevethetnénk rajta. Erre ő: jaj ugyan, olyan nem lesz, ő egészséges!

Azóta most reggel is felhívott hogy mi megkaptuk-e már a netszámlát (nem is egy szolgáltatónk van, nem is egy városban lakunk, szóval direkt...) és szintén eljátszotta ezt, mert be voltam rekedve.

2016. ápr. 18. 08:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Karót nyelt emberke vagy, ami abban a szituációban még talán érhető is, beteg voltál, nyűgösködtél, rendben. De hogy utána még otthon is ezen vergődsz és másnap kérdést írsz ki nagy sértetten, csak hogy igazolva lásd a rossz érzéseidet... erre mi a mentséged?
2016. ápr. 18. 15:34
 22/30 A kérdező kommentje:
Azért mert ma reggel is felhívott egy lehetetlen dologgal, sőt azóta délután is és eljátszotta megint!
2016. ápr. 18. 15:45
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

"Eleinte nevettem rajta én is"

Akkor meg mit háborodsz??

Ő is az "eleinténél" tart még.

2016. ápr. 19. 12:05
 24/30 anonim ***** válasza:
11%

20/23.

Ezen én is behaltam volna és nem rosszindulatból 😂.

2016. ápr. 19. 12:22
 25/30 A kérdező kommentje:
Ma reggelre teljesen elment a hangom, elmentem dokihoz és gége- és hangszalaggyulladásom van a terheléstől, mondta hogy nem lett volna szabad erőltetnem a hétvégén ha már elment néha és rekedt voltam. Legalább 4-5 nap teljes némaság kell szigorúan, plusz amit felírt.
2016. ápr. 19. 14:00
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Buta, infantilis, ne foglalkozz vele

Ennek örülj:

"Férjem rendre utasította, hogy viselkedjen, lesz ő még olyan helyzetben, hogy mi is nevethetnénk rajta. "

2016. ápr. 22. 11:04
 27/30 anonim ***** válasza:
16%

Latod, mit irtam? Hogy meg a "krakogas sem jo ilyenkor", amennyire tudod tartani, teljes nemasag! Plusz figyelj arra is, hogy se tul meleget, se tul hideget ne fogyassz, kb szobahömerseklet vagy kicsit langyosabb, ez is ugyanolyan fontos. (Tapasztalatbol, mert sajnos gyerekkoromban gyakran voltam ugyanigy, napokig "nema", eveken at.)

Azt is irtam, h "barmilyen furcsa is, vannak esetek, amikor az egesz vilag bolond es en vagyok a normalis." Ez azota a valaszokbol is kitünik... :(

Akik ilyesmiket valaszoltak, jellemzöen soha nem voltak meg ilyen helyzetben (nem is ertem, miert irtak):

"én saját magamon is tudok ilyenkor rohogni :D"

"Teljesen normális, hogy amikor pl. a héliumos lufiból beslukkolnak és elvékonyodik tőle a hangjuk, akkor mindenki dől a röhögéstől."

"Túlzásba esett ennyi."

"Ezen én is behaltam volna"

Nemelyik meg ra is dob egy lapattal: jo hogy nem a Te hibad, amiert anyosod ugy döntött, hogy nevetett! Nehogy elhidd ezeket!!!

"Karót nyelt emberke vagy ... De hogy utána még otthon is ezen vergődsz?"

"Én azon nevetek, hogy te ezen ennyire kiakadsz... ", es akkor meg megtoldja azzal, h "kezeltetned kéne az önértékelési problémáidat".

Es mi az, h "évi egy-két alkalommal jön ki a röhögőgörcs", meghogy a "röhögés ha jön akkor jön, azt nem lehet vissza fogni" ?

Dehogyisnem lehet! Felnött ember maga dönt a viselkedeseröl.

Es azt se hidd el, hogy "biztos nem azért csinálta anyosod, hogy neked ártson vele", aki ezt irta, annak nincs anyosa vagy tavoli kapcsolat vagy esetleg 1000-böl 1. Nemhiaba szolt ra aposod is, es Te magad is erzed...!!

Ez nem ovoda, es mi felnöttek tudjuk a különbseget a vicc es aközött, hogy mikor nem röhögünk (pl. temetesen a masik halalan). Ha mind2 felnek vicces, akkor az vicc, lehet röhögni - de ha akit kinevetnek, annak rossz erzes, az mar nem vicc! Hanem rossz szandek. Ezt az anyosod szerepeben minden szocializalodott felnött tisztan erzi, de sokan mar ovodas korban is, ö is.

Jobbulast kivanok!

7.

2016. ápr. 22. 11:19
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Na igen, a viselkedést mindenki maga szabályozza!!

2016. ápr. 22. 12:49
 29/30 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU

erről valamiért ez jut eszembe :D

2016. ápr. 28. 00:57
 30/30 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonlo anyos-eset: Tegnap a lanyom a koncertjere meghivta anyosomat, a koncert vegen mondtam, hogy varjanak meg, elmegyek vecere, mivel mas dolgunk is volt meg hazamenetel elött. Erre anyosom hangosan felnevetett ezzel a szöveggel: de ott most tömegek vannak! Ha közvetlenebb lenne a viszonyunk, megkerdeztem volna: es, akkor most pisiljek be?! :D Igy csak anynit kerdeztem: akkor mit javasol? - erre persze oda se figyelt, sztem meg a röhögessel volt elfoglalva. Többiek nema csendben.

Szoval ebbe bele lehet (muszaj) lendülni, anyospajti dolgait atertekelni...

7.

2016. ápr. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!