Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kinevetni a másikat, mert...

Kinevetni a másikat, mert rekedt/nincs hangja éppen?

Figyelt kérdés

Én vagyok rosszul beállítva vagy tényleg teljesen rendben van, hogy kinevetjük a másikat mert beteg volt és be van rekedve/nincs hangja?

Beteg voltam és már csak köhögök és néha elmegy a hangom. Ebédelni mentünk anyósékhoz tegnap amikor be voltam rekedve és amikor kérdezett valamit, válaszoltam és elment a hangom a végén. Erre elkezdett nevetni rajtam, de úgy hogy fogta a mellkasát, vörös lett a feje már és hullottak a könnyei, hogy ez milyen vicces! Elég kellemetlen volt az egész, nem hogy így. Férjem rendre utasította, hogy viselkedjen, lesz ő még olyan helyzetben, hogy mi is nevethetnénk rajta. Erre ő: jaj ugyan, olyan nem lesz, ő egészséges!

Azóta most reggel is felhívott hogy mi megkaptuk-e már a netszámlát (nem is egy szolgáltatónk van, nem is egy városban lakunk, szóval direkt...) és szintén eljátszotta ezt, mert be voltam rekedve.

2016. ápr. 18. 08:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
17%

Bar nem kerdezted, közönseges galaj teaval szoktam gargalizalni, de lehet, hogy van ra gyogyszer is. (Engem nem vittek orvoshoz gyerekkoromban, ennek magam utananeztem, ill. mindent langyosan fogyasztottam, ezektöl jött vissza. A hang megeröltetese sem jo ilyenkor, pl. eröltetett "krakogas".)

7.

2016. ápr. 18. 10:05
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

én saját magamon is tudok ilyenkor rohogni :D szerintem tok vicces, pláne, hogy még a barátod elkezdett komolykodni is...:DD

nektek amugy mi bajotok, karot nyeltetek, te pl. mitol vagy ilyen nebántsvirág?

2016. ápr. 18. 10:08
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

Én azon nevetek, hogy te ezen ennyire kiakadsz... mintha minimum leanyázott volna :D

Valószínűleg vicces volt a hangod, igen. Ha valaki annyira nevet, hogy a könnye folyik, azt nem direkt csinálja bántásból, az általában ki szokott törni. Valószínűleg emlékeztetted valakire.

Én is vihogtam fel így már - ráadásul néma csendben -, egy elrévülős performansz közben, mert eszembe jutott, mit mondtak előtte az egyik előadó ruhájáról.

Ciki volt, de nem lehetett visszafogni, ki kellett mennem. Én sem az előadón röhögtem, aki ráadásul jó barátom volt, hanem a megjegyzésen utólag is.

Van ilyen.

Aki így magára veszi, azzal nincs rendben valami, talán kezeltetned kéne az önértékelési problémáidat.

2016. ápr. 18. 10:14
 14/30 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem akkora tragédia ez .... és biztos nem azért csinálta anyosod, hogy neked "ártson" vele.Neked nem volt még , hogy a legabszurdabb helyzetben kapott el a röhögőgörcs? Ami egyszerűen csak elkapja az embert és kész. ..nincs mit tenni ?😅

Nekem bizony nem is egyszer ..

Sőt magamon is ugyanúgy mulatok...Volt amikor pultba dolgoztam és valami elképesztő módon be voltam rekedve. ..a vevőkkel együtt nevettem. ..nem volt sértő egyáltalán !

34/N

2016. ápr. 18. 10:30
 15/30 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen normális, hogy amikor pl. a héliumos lufiból beslukkolnak és elvékonyodik tőle a hangjuk, akkor mindenki dől a röhögéstől.

Most neked lett "vicces" a hangod.

Előreláthatólag csak a rekedtséged fog elmúlni.

(A hisztid és az önsajnálatod az nem.)

2016. ápr. 18. 10:33
 16/30 A kérdező kommentje:

Eleinte nevettem rajta én is, de a sokadiknál nem az, főleg direkt beszéltetni és visszakérdezett folyton hogy mit mondtál, ismételd meg, miközben nevetett pluszban csak ezért felhívni... azt akinek amúgy is rossz. Ráadásul apósom is rászólt egyszer, mert észrevette hogy már túlment a határon és erőlteti, minden második mondatnál: ez milyen vicces.

Egyébként nem, sose nevettem még arcon senkit, max elmosolyodtam csendben és később nevettem, de nem olyat aki nem tehet a problémájáról!

2016. ápr. 18. 10:37
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Túlzásba esett ennyi.

Nálam évi egy-két alkalommal jön ki a röhögőgörcs.

Ha ez apám előtt kezdődik, addig cukkol, míg rosszullétig röhögök. Már nem akarok nevetni, fáj, szédülök, kijön a refluxom, ha inni próbálok addig cukkol, hogy az orromon jön ki.

Amúgy jó apa, szuper nagypapa, de ez neki akkora poén, hogy simán túllép azon, hogy én meg szenvedek.

Javaslom, kerüld ilyen helyzetben.

2016. ápr. 18. 10:51
 18/30 anonim ***** válasza:
63%
Úgy látom anyós is ide jár az oldalra, mert rohadtul le lett mindenki pontozva.
2016. ápr. 18. 11:49
 19/30 acelsziv ***** válasza:
75%
Szólni kellene anyósnak, hogy nem árt, ha jóban van veletek. Mert idővel ti fogjátok kiválasztani az öregotthont, ahová bedugjátok.
2016. ápr. 18. 13:03
 20/30 anonim ***** válasza:
27%
A röhögés ha jön akkor jön.Azt nem lehet vissza fogni.Nézd meg a röhögőgörcsöt kapott a riporter.Ember legyen a talpán aki azt komoly pofával végig nézi.fel fújod nagyon.Én is kiröhögtem a szomszédom.Megyek le a lépcsön jön velem szembe.vatta csomóval bedugva mint a két orrluka,(mert folyik neki mint a víz csap)az orrán egy gézpumszli mert valami kelést vágtak ki,a dereka meggörnyedve mert fáj neki.2 mankós bot,mert műtötték a térdét.Bizarr látvány volt hirtelen,és ehez képzelj el egy 150kg vörös tülők orrú pasit:))hát sikitoztam a röhögéstől.ő meg csak "tudom roncs vagyok" és ettől kész lettem mert amugy is röfögös hangja van.
2016. ápr. 18. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!