Gyöngyii18 kérdése:
Mit tegyek de komolyan?
Figyelt kérdés
10 éves koromba kerultem otthonban,mert anyu es apu elvaltak. anyuval tartom neha a kapcsolatot,de nincs lakasa..testverenel lakik,apu meg a baratnojevel egy kis szobaba,a testvereim szana szet.. nem fogadnak be. de nem birom ezt... 18eves vagyok,most mennek el dolgozni foldre ami nem bejelentett de jol fizet. anyosommal elek es a parommal(20) meg a parom hugaval. 1,5evesek voltunk tegnap. szeretnek elkoltozni innen mert tenylegesen nem birom,annyira hogy anyos kajajabol egyaltalan nem eszek mert rosszul nez ram. ha bejon a szobaba megkinalja valami edesseggel vagy etellel a parom akkor engem mar nem. elejetol kezdve semmivel. az anyosom konkretan egy penz ehes K. ha nem adok neki penzt vagy nem dolgozok akkor egy 0-a vagyok a szemebe... mar azt fontolgatom hogy az exemhez kimegyek kulfoldre es itt hagyok mindent,hiaba szeretem a parom de ezt nem birom... mit tegyek? kerlek segitsetek..2016. ápr. 15. 15:17
11/14 anonim válasza:
Az altalanos iskola 14 eves korig tart. Utana mit csinaltal? Persze most mar felnott no vagy, azt csinalsz amit akarsz. Akik kijonnek kulfoldre nyelvtudas es kepzettseg nelkul, azokat nem kapkodjak el. Esetleg nagy mazlival paradicsomot tudnal szedni, (munka a foldon, amit te nem szeretnel) Akkor meg mindig mehetsz K-nak, az meg jol is fizet. Vagy mire gondoltal, mit fogsz csinalni, van valami konkret terv? Az ex baratod rad var? Ra szeretnel tamaszkodni? Egyedul mire fogod vinni? El sem tudnam kepzelni, hogy 8 altalanossal nekivagjak az eletnek. Valami gyorstalpalot le lehetne nyomni. Csak mindenhez penz kell (ahhoz kemenyen/kitartoan dolgozni!!!), ido, turelem. Nos ahogy latom, neked csak idod van. A penzehes K. anyosodat 100%-ban megertem. Neked mar csak a multad miatt is bizonyitanod kene, hogy nem olyan leszel, mint pl. anyad, hanem kulonb! Bocs ha kemeny voltam. Remelem megtalalod szamitasaidat!
12/14 A kérdező kommentje:
sziasztok! Tegnap volt egy hete hogy dolgozom,eeees laam meg mindig ugyan olyan az anyos jeloltem. 40ezret keresek egy heten,befizettem neki a vizet a villanyt meg majd jovoheten. es egy koszi sem esett ki a szajan,es ugy nez ram megint hogy hu,...azon gondolkodom hogy elmegyek egy alberletbe kiveszek egy szobat...szerintetek a parom megerti?
2016. ápr. 23. 08:26
13/14 anonim válasza:
nem akarom anyost védeni de az hogy eddig eltartott és most épp pár számlát rendezel nem nagy kunszt
14/14 anonim válasza:
Persze, hogy menj el! Ne maradj olyan helyen, ahol nem látnak szívesen. Ha a párod nem látja, hogy nem jó ott laknod, akkor nem szeret igazán. Én legalábbis nem szeretem szenvedni látni a szeretteimet.
Azt meg értsd már meg, hogy a lakhatásért, élelemért mindenhol fizetni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!