Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Neked is ilyen hülye anyósod van?

Neked is ilyen hülye anyósod van?

Figyelt kérdés
Az anyósom nagyon buta.. 60 éves! 3 gyereket nevelt fel dehogy hogyan sikerült őket épségben felnevelni ezt nem is értem, talán szerencséjük volt (szoktam is mondani a férjemnek). Van egy 2 éves kislányunk, és már baba korában elkezdte a hülyeségeit, pl etetésnél már nyomatta volna neki 2 hónapos korában a tortát, pörköltet vagy pl. Felültette a magas asztalra és otthagyta (akkor tanult meg ülni, azonnal szaladtam a gyerekhez) az udvaron akarta kakiltatni egy újságpapírra hogy hamarabb szobatiszta legyen (mintha macska lenne) ha rossz idő van meg fogja kabát sapka nélkül és kiviszi az udvarra, húst akart vele etetni mikor még alig volt foga! Sőt ő maga is ha kint van az udvaron akkor legugol és oda p.sál szebben nem is tudom leírni (nem is érdekli hogy szomszédok látják, sőt az udvaron fürdik nyáron) 6 éves kisfiúval simán kiakarta engedni a kislányt az udvarra úgy hogy az udvar tele van szúrós vasakkal szerszámokkal, lovakkal. (Erre azt mondja hogy ó mi baja lesz neki az ő gyerekei is így nőttek fel) A férjemmel egyértelmű hogy csak nagyon ritkán bizzuk rá a kislányt, de akkor sík ideg vok és ahogy tudok sietek is vissza érte! Idegbajt kapok a hülye tanácsaitól... Ti rámernétek bízni a gyereket? Én reagálom túl?

#anyós #gyereket nem bízok rá
2016. ápr. 15. 01:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem ennyire hulye az anyosom. Az enyemnek is vannak dolgai, ami miatt mar nem kedvelem, de nyilvan te nyertel hulye anyos temaban. Szerintem az anyosod nem rendelkezik ep elmevel, miert hagyod nala a gyereket?
2016. ápr. 15. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
Mivel a férfiak nagyrésze az anyja után választ párt, így amikor az anyósod hülyézed magadról is véleményt alkotsz. :)
2016. ápr. 15. 11:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon ritka ha rá hagyom kb. 2 év alatt volt 2x 5 perc ( míg elszaladtam a közeli boltba) de azt is muszájból... Főleg hogy a kislány akar nála maradni pont az állatok miatt így rángatnom kell hogy de gyere velem csokitól kezdve mindennel csalom és anyós pedig azonnal belémköt, hogy de nem akar menni hát nem látom? Akkor minek eröltetem, haggyam ott vigyáz ő rá stb.. Így vannak kellemetlen helyzetek... A napokban felmerült a külföldre költözés ötlet, azonnal mondta hogy ha ő nem lenne ilyen beteges akkor nehogy elképzeljem már hogy kiengedné velünk külföldre a kislányt, majd ő nevelné mi meg csak dolgozzunk... Hát magamban gondoltam mindent csak jót nem... Még ha jót is akart nem tudom benne azt látni mert felelőtlen és buta.. :/
2016. ápr. 15. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

"A napokban felmerült a külföldre költözés ötlet, azonnal mondta hogy ha ő nem lenne ilyen beteges akkor nehogy elképzeljem már hogy kiengedné velünk külföldre a kislányt, majd ő nevelné mi meg csak dolgozzunk.."

nekem inkább ez a mondat miatt jutott eszembe, hogy anyósod fájdalmasan hülye. a ti gyereketek , nyilván megy veletek ha költöztök. neki is jobb ha korán nyelvet tanul. nem válik a kárára.

a kérdésre visszatérve, erélyesen mondd meg neki,hogy miket ne csináljon. mondhatja,hogy ő már x gyereket felnevelt. oké, de ez most a te gyereked, te dolgod hogy neveled, mikor kezded el rendes kajával etetni stb.. nincs joga felülbírálni.

a férjedet meg szerintem hagyd ki ebből. neki biztosan rosszul esik,hogyha az anyját szidod neki. ezt inkább ne

2016. ápr. 15. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem sem túl okos az anyósom,de azért rá lehet bízni egy gyereket. A párom családja amúgy sem komplett. Após mindenen megsértődik mostohaanyós pajtással. Had ne mondjam milyen apa volt... Az a tipikus gyereklélek tipró. Mindig is mondom páromnak érte lett volna ennyire oda, nem az unokája láthatása miatt kéne puffognia. Azt vettem észre az unokája egy szinten van nála a szoba kutyájukkal. Szóval csak addig fogja érdekelni, amíg kicsi és nem jár problémával. Anyós meg gondol egyet és bejön hozzánk kopogás és bejelentkezés nélkül, mert úgy gondolja joga van hozzá, hiába osztotta ki a párom. Miatta már nappal is zárom az ajtót, mert a kapun a szomszéd néni beengedi. Anyósról csak annyit, hogy 2 abortusza volt párom előtt, ami meg sem hatotta hisz mosolyogva beszél róla. Sőt azt is gyakran megemlíti, hogy páromat sem akarták, de őt már azért megtartották. A te anyósodra viszont tényleg 1 percre sem bíznék gyereket.
2016. ápr. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!