Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » , ormalis meg ez abszintu...

, ormalis meg ez abszintu kapcsolattartas vagy ez mar beteges? Miert zavar engem egyre jobban?

Figyelt kérdés

Alapvetoen szeretem a leendo anyosomat.

Nem mondhatok ra rosszat. Segitokesz. Kedves. Es engem is nagyon szeret. Soha nem mondott ram egyetlen rossz szot sem.

Sot amikor a fiaval osszevesztunk o mobdta hogy ne engedjen el mert en vagyok a legmegfelelobb valasztas neki stb.

Ha ebed vagy program van alap hogy engem is hiv. Stb.

Eppen ezert nem ertem hogy miert zavar engem megis egyre jobban ez a kozelseg.

Nem lakunk egy varosban vele.

Es a parom szuleibelvaltak. Zegat a parom igy telefonon beszel az anyjaval illetve 2vagye hetrnte meghiv minket magahoz ebedre.

De annyira idegesit megis amikor felhivja a paromat es mondja 10percig a semmit... Tudom hogy kedveskedni akat de elegem van abbol is hogy pl most szombaton is ebed lesz nala mert a parom mevnapjat igy akarja unnepelni.

Nekem ezek a kozos ebedek egyre nagyobb terhek...

Nem akarokbsenkit megserteni...de nekem ez sok.

Persze tudom hogy az anyja...es nincsenek egyutt hetente meg naponta..de elegen van ezekbol a kotelelzoen illik dolgokbol...

Amikor felhivja a pasimat hulyet kapok...annyira elegen van belole

Sosem szolt bele a kapcsolatunkba es nem tudom miert de egyre irigyebb vagyok az anyossal szemben es egyre feltekenyebb...eddig nem voltan ilyen.

Es azon kapom magam h kezdem utalni es rivalist latok benne...

2016. ápr. 14. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Hátrz mar azisbaj hogyy nemmutalod de igenm . Orujjel hog nemb utalattops veledf. Esküszmn bam eertele. Irni meh tanulj megg. Ammit itál legalab 1szer elovstat mmlőtt elkkulteds
2016. ápr. 14. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Merő véletlenségből nem te nyitottál kérdést nemrég, hogy (nem anyósod hibájából) nem sikerült elköltöznetek anyósod lakásába, és azóta teljesen megzakkantál, gyűlölöd az egész rokonságot, és anyósodat is meg akartad fojtani valami zuhanyrózsa miatt?
2016. ápr. 14. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Az, hogy viszel sütit, ha meghív ebédre, nem rivalizálás, hanem alapvető udvariasság, kedvesség.

Ha anyós ennyire jó fej, értelmes, kedves nő, aki remek és egészséges kapcsolatban van a felnőtt gyerekével (akad ilyen elég sok), akkor valszeg azért látsz benne riválist, mert nem érzed magad egyenrangúnak vele. Vagy igyekszel felnőni a mércéhez, vagy elkezdesz fújni rá a párodnak, amivel jó eséllyel el is veszted őt előbb-utóbb.

2016. ápr. 14. 20:54
 14/16 omba ***** válasza:
91%

1. Nem, ez nem normális. Utálok telefonról írni, de egy ilyen szöveget a barátomnak se küldenék, nemhogy ismeretlen embereknek, akiktől segítséget várok.

2. "Anyósod" szerintem nem túl tolakodó, szóval jól érzed: veled van baj

3. Néha te hívd meg őt ebédre, és akkor te leszel a "jó fej" - mutatnád, hogy asszonyként egyenrangúak vagytok.

4. persze csak akkor, ha nem úgy főzöl ahogy írsz.

2016. ápr. 15. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Te beteg vagy. Az edesanyjara vagy féltékeny aki jelenleg nyilván előbb van mint te. 1.5 év az semmi de nem is lesz ha nem fejezed ezt be. Nagyon orulnod kellene hogy milyen csúcs anyósod van kb ezért 90% irigyel.

Ugyanis az anyosok szoktak askalodni itt meg te teszed minden ok nélkül.

Oke hogy te vagy a párja de lyuk akit megpakol akárhány lehet még de anyja az embernek csak egy van.

2016. ápr. 17. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

Ez nem féltékenység, ez birtoklásvágy, kizárólagosan.

Nagyon örülök, hogy akad egy őszinte fiatal nő, aki egyáltalán elismeri. Mert a többi anyós-menyféle kérdés mögött is ugyanaz van, csak nem mernek őszinték lenni, és mindenféle felszínes okot találnak ki.

Szerintem, az segítene, ha el tudnád fogadni mint az anyád. Mint ahogy ő elfogadott lányának téged -annak ellenére, hogy még nem is vagy a menye-.

Amire igazából irigy lehetsz vele kapcsolatban, az az, hogy az egész életében a párod mellett volt, ismerte, és abból te kimaradtál.

Segítene ebben, ha rengeteget beszélgetnél arról, hogy milyen volt a párod gyereknek, biztos, hogy szívesen megosztaná veled a leendő anyósod.

2016. ápr. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!