A barátnőm falusi, ezért el kell ítélni?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és velem mindig kedves, szépen beszél velem és szeret. Viszont egy olyan faluból származik aminek tényleg nincs jó híre, de ő és a családja sem olyan. Az anyám elítéli emiatt mert hogy „tudja milyen emberek laknak ott”, eddig még 2 szónál nem is beszélt vele többet, nem tud róla semmit, de lenézi és azt mondja szégyelli hogy ilyen lánnyal kezdek, ami azért vicces, mert ő is arról a környékről való. Nem akarok vele rosszban lenni, viszont azt is érzem, hogy kezdek beleszeretni a lányba, mit tegyek? 18/F2016. ápr. 10. 21:04
11/16 anonim válasza:
Hàt ilyenek a falusiak sajna, nagyiméknàl is ez megy Abaújban kicsi elszigetelt falvak sora....Sőt falun belűl Mari nénivel nem baràtkozunk mert reformàtus Juli jó mert katolikzs. Pàr megesküdött a reformàtus fél szülei felépitették a nagy 2szintes hàzat a katolikus fél nem léphette àt a küszöböt még ki nem keresztelkedik. Anyud is a környékről jött valószìnüleg ősi ellentét van a két falu közt, érdekes kutatàs lenne kiderìteni miért bàr 25% esély vallàs 25% etnikai ellentét nem csak romàra gondolok 25% szerelem megcsalàs...Anya is falusi apa is anya falujàba is betolakodó volt apa. Hogy mit tegyél?mivel 18 vagy es fiatal vagy te unod meg a lànyt vagy ő fog màséra vàgyni szóval 10%hogy elveszed feleségül meg anyukàd anyukàd marad és a mamahotel még 10évig kellhet szóval....anyukàddal ne vessz össze egy ifjúkori fellàngolàs miatt. Ha 5èv múlva is ez a làny kell akkor majd harcolj. Addig meg legyetek el szépen oldjàtok meg a dolgokat okosan ne erőltesd anyud . Mondom lehet pàr hónap és màs pasi àgyàba köt ki. Szerelmes vagy tudom ugyis lepontozol:))
12/16 anonim válasza:
Nem sertesbol. Segiteni akarok.
De a baj a TE fejedben kezdodik. Mindenki olyan viragot szagol, amit leszakitott... ha minden kapcsolatodat ilyesmikre alapozod semmi jo nem fog kisulni a dolgokbol. Ha felreteszed ezeket a hulyesegeket, akkor van hiba? Ezen kivul? Bar ez sem hiba..
13/16 anonim válasza:
Melyik falurol van szó? Nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel.
14/16 A kérdező kommentje:
Elmondjam a lánynak, hogy anyám így áll hozzá?
2016. ápr. 14. 18:25
15/16 HaEv válasza:
Kedves Kérdező!
Legutóbbi kérdésedre a válasz: valószínű, ha nem buta, észrevette magától is.
A 8. válasz nagyon hasznos! Fogadd meg!
Ha ebben nem jutsz dűlőre anyuval - lehet, egész életedben ő fog dönteni helyetted. Most akkor férfi vagy vagy nyuszi? ;)
16/16 Röcsögei Péter válasza:
Én hibáztam egyszer, amikor egy év folyamatos támadás után kidobtam a páromat. Nem illik a családba, szégyellnem kell őt, mert más mint én, ez volt a gond. (Persze, hogy más. Ő lány, én fiú.) A szüleimmel 8 éve nem beszélek emiatt. Meg tudták utáltatni velem a szerelmemet. Talán nem is szerettem akkor eléggé. De még mindig hiányzik. Így most jó, mindenki nyugodt, el van magában a haláláig a kényszergondolataival, én meg szabad vagyok. Soha többé senki nem szól bele a dolgaimba. Már nem is akarok senkit az életembe. Neked egyetlen lehetőség a költözés. De csak, ha idővel kiderül, hogy tényleg komoly a dolog. Minimum egy év eltelik úgy, hogy együtt vagytok, s aztán lehet gondolkodni a költözésen. Ne a szomszédba, mert reggelente sütivel jön át anyád, de igazából ellenőrzi a kis kullancsot, hogy nem rontotta-e el a fiát teljesen. Másik városba minimum. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!